09 Ιουλίου 2017

Οταν ο Τραμπ την πάτησε από τον Πούτιν -Τον τρόλαρε μπροστά στους δημοσιογράφους [βίντεο]

Μπορεί τον Ρώσο Πρόεδρο να τον περιβάλλει ένα πέπλο μυστηρίου, να μοιάζει ανέκφραστος, σκληρός και τυπικός, αλλά όπως αποδεικνύεται μάλλον διαθέτει χιούμορ.

Αυτό τουλάχιστον προδίδει η ερώτηση που έκανε στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τρολάροντάς τον, κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδόν σε καθημερινή βάση εξαπολύει κατηγορίες κατά των δημοσιογράφων και μιλά συνέχεια για fake news, ο Ρώσος Πρόεδρος θέλησε να τον τρολάρει ενώ οι κάμερες και τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και δεκάδες δημοσιογράφοι σε απόσταση αναπνοής από το... δίδυμο.

Την ώρα λοιπόν που άστραφταν τα φλας, στην αρχή της συνάντησής τους, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σκύβει προς τον Τραμπ και δείχνοντας, επιδεικτικά, με το δάχτυλό του προς τους δημοσιογράφους τον ρωτάει: «Αυτοί είναι που σε ενοχλούν;»



Ο Τραμπ, αφού το επεξεργάζεται λίγο αρχίζει να χαμογελά και του λέει «Ναι αυτοί είναι! Έχεις δίκιο γι' αυτό!». Ο Ρώσος Πρόεδρος κάθισε προς τα πίσω χαμογελώντας. Μόλις τον είχε τρολάρει μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους...


Φωτογραφίες: Associated Press