21 Ιουλίου 2017

Καρέ – καρέ η επίθεση με μαχαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν καρέ-καρέ τη στιγμή που δύο άγνωστοι κυνηγούν έναν άνδρα και όταν τον πιάνουν του καταφέρουν αρκετά χτυπήματα ακόμη και όταν το θύμα πέφτει κάτω σφαδάζοντας από τον πόνο.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 18 Ιουλίου, κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι στα νοτιο-ανατολικά του Μπίρμινγκχαμ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως αναφέρει η εηφμερίδα «Birmingham Mail».

Στη συνέχεια οι δράστες ετράπησαν σε φυγή αφήνοντας αιμόφυρτο το 22χρονο θύμα τους, το οποίο πλησίασε κάποιος πολίτης της περιοχής, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το θύμα, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, επιλέχτηκε σκόπιμα. Ο νεαρός παραμένει σε σταθερή κατάσταση και φέρει τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια του.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα δύο άτομα που επιτέθηκαν εισήλθαν σε ένα αυτοκίνητο και ετράπησαν σε φυγή, μετά το περιστατικό. Μάλιστα, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν θορυβηθεί καθώς στον ίδιο δρόμο υπάρχει ένα σχολείο.