29 Ιουλίου 2017

ΦΑΚ ΝΙΟΥΖ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑίος➤Ο Τραμπ αγνοεί παιδάκι με αναπηρία και του επιτίθεται η συγγραφέας του Χάρι Πότερ [βίντεο]

Ενα μικρό παιδί με αναπηρία βρέθηκε μεταξύ άλλων στον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να τους υποδέχεται.

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος χαιρετούσε τους ανθρώπους, το μικρό αγόρι προσπαθούσε και αυτό να τον χαιρετήσει σηκώνοντας το χέρι του. Μάταια, όμως, με τον Τραμπ να τον αγνοεί... όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που παίζουν όσοι δεν τον πάνε




Η συγκεκριμένη στιγμή του Αμερικανού προέδρου σχολιάστηκε αρνητικά στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία τον «πυροβολούν» για τον τρόπο που αντιμετωπίζει άτομα με αναπηρία.

Μεταξύ των καυστικών σχολίων ήταν και αυτό της συγγραφέως του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ,  η οποία έγραψε πως ο Τραμπ δεν χαιρετά άτομα με αναπηρία επειδή φοβάται μήπως κολλήσει.


Βέβαια, ο Ντόναλντ Τραμπ σε άλλο βίντεο φαίνεται να χαιρετά το αγοράκι και μάλιστα να περνά κάποιες στιγμές μαζί του αλλά αυτό δεν έχει σημασία αφού στόχος είναι να τον παρουσιάσουμε σαν ρατσιστή... όχι ότι δεν είναι αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό είναι για γέλια.




Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο Τραμπ έχει κοροϊδέψει δημοσιογράφο με αναπηρία σε ομιλία του, κίνηση που οι χρήστες των social media δεν ξεχνούν αφού ως γνωστός οι ανάπηροι μπορούν να λένε ότι θέλουν  και μόλις τους πεις "λες μαλακίες" όπως θα έλεγε σε κάθε άλλο άνθρωπο, αυτοί σου απαντούν "είσαι ρατσιστής γιατί κατηγορείς έναν ανάπηρο".