29 Ιουλίου 2017

ΦΩΤΟ-Νέα επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη-Με μολότοφ, πέτρες, ξύλα-Έκαψαν τζιπ της ΕΛΑΣ

Στόχος επίθεσης για μία ακόμη φορά έγινε το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Αγνωστοι επιτέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη διμοιρία έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, εκτοξεύοντας εναντίον του βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα. Ενα αστυνομικό όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αυτή είναι η όγδοη φορά που το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη γίνεται στόχος επίθεσης, από τον περασμένο Νοέμβριο. Και τις προηγούμενες φορές οι δράστες είχαν εκτοξεύσει βόμβες μολότοφ και πέτρες ενώ σε άλλη περίπτωση περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό την είσοδο της οικίας και την πυρπόλησαν.











Οι προηγούμενες επιθέσεις στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας:

21 Νοεμβρίου 2015: Η πρώτη επίθεση στην οικία του υπουργού. Τότε, άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό την είσοδο και την πυρπόλησαν.
30 Ιανουαρίου 2016: Η πιο επικίνδυνη επίθεση καθώς ένας αστυνομικός φρουρός υπέστη εγκαύματα από την επίθεση που πραγματοποίησαν με βόμβες μολότοφ εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο βρισκόταν 10 κουκουλοφόροι. Το όχημα όπως και το αυτοκίνητο του γιου του κ. Φλαμπουράρη καταστράφηκαν ολοσχερώς.
5 Ιουνίου 2016: Ενας αστυνομικός τραυματίστηκε όταν 40 άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών έξω από την οικία του κ. Φλαμπουράρη.
29 Ιουλίου 2016: 15 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ.
24 Οκτωβρίου 2016: 10 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
18 Απριλίου 2017: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον των αστυνομικών και της οικίας του κ. Φλαμπουράρη.
19 Μαΐου: Η άγνωστη επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη. Κουκουλοφόροι έριξαν βόμβες μολότοφ. Η επίθεση έγινε γνωστή όταν έπειτα από 11 ημέρες υπήρξε ανάληψη ευθύνης.