04 Ιουλίου 2017

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Σουηδίας με τη δική του «Κέιτ Μίντλετον», στα Χανιά [εικόνες]

Στα Χανιά βρίσκεται ο πρίγκιπας Φίλιππος Κάρολος της Σουηδίας, μαζί με τη γυναίκα του Σοφία και τον γιο τους Αλέξανδρο.

Ο πρίγκιπας δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα, καθώς είχε προτιμήσει τη χώρα μας για να κάνει το μπάτσελορ πάρτι του και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα και την Αίγινα το 2015.

Η πριγκιπική οικογένεια κάνει ήσυχες διακοπές στο Μάλεμε του δήμου Πλατανιά, ενώ ο φακός του platanianews.gr τους απαθανάτισε στην παραλία.


Και μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη χώρα μας ο πρίγκιπας Φίλιππος, αλλά οι Σουηδοί τουρίστες έμειναν άφωνοι όταν τον είδαν μπροστά τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πριγκιπική οικογένεια έμεινε σε βίλα του χωριού, ενώ κάθε μέρα έκαναν το μπάνιο τους στη παραλία του Μάλεμε. Όσον αφορά το φαγητό, η βασιλική οικογένεια το πρωί έπινε καφέ, το μεσημέρι προτιμούσε την ελληνική βαρελίσια μπύρα, μακαρονάδες και σαλάτες, ενώ φρόντιζαν στο μενού τους να υπάρχει ποικιλία, μιας και είναι λάτρεις του καλού φαγητού.

Το πριγκιπικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούνιο του 2014 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2015, ενώ μάλιστα τότε είχε προκληθεί σάλος σε όλον τον κόσμο με το γεγονός ότι ένας πρίγκιπας ερωτεύτηκε μία πρώην σερβιτόρα που είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι.


Εν τέλει, ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος, ενώ τότε όλοι έλεγαν πως οι δυο τους ήταν κεραυνοβόλα ερωτευμένοι. Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον πρίγκιπα Αλέξανδρο, Δούκα του Σόντερμανλαντ, ο οποίος γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 2016. Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος είναι το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Κάρολου Φίλιππου και της πριγκίπισσας Σοφίας και το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας και της δυναστείας Μπερναντότε.


Μάλιστα, το ζευγάρι ανακοίνωσε φέτος, στις 23 Μαρτίου, πως περιμένει το δεύτερο παιδί του και αναμένεται να γεννηθεί τον Σεπτέμβριο.