14 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σπαλιάρας ευχαρίστησε τους θαυμαστές του.... ε, πέταξε κι ένα συγγνώμη για τους λάθρο μπας ξεκα@λώσουν οι αριστεροί

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μεταξύ των αριστερών που τρώγονται με τα ρούχα τους, πριν από λίγες ημέρες μία δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για τους λαθρομετανάστες, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο πρώην παίκτης των «Μαχητών», είχε πει χαρακτηριστικά: «Στο Survivor, σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς».

Σήμερα, ο Γιάννης Σπαλιάρας, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» θέλησε να ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη για τη συγκεκριμένη δήλωσή του.

«Έκανα μία ατυχέστατη δήλωση που είπα ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς. Εννοούσα τις συνθήκες διαβίωσης και όχι τις καταβολές και το κίνητρο του καθενός. Είναι διαφορετικό ένας άνθρωπος να εγκαταλείπει το σπίτι του γιατί πέφτουν βόμβες πάνω από το κεφάλι του και πολύ διαφορετικό ένας άνθρωπος που πληρώνεται και μπαίνει σε ένα παιχνίδι από επιλογή», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας και συμπλήρωσε: «Αν προσέβαλα κάποιους απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο:


Survivor: Έτσι ευχαρίστησε ο Σπαλιάρας τους θαυμαστές του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν από τους παίκτες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τον κόσμο που παρακολουθούσε φανατικά το Survivor.

O πρώην παίκτης των «διασήμων» επισκέφτηκε την Κρήτη, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους τον στηρίζουν και εκδηλώνουν συναισθήματα αγάπης προς το πρόσωπό του.

Δείτε την φωτογραφία: