27 Ιουλίου 2017

Καλλιάνος: «Τέλος στις πολιτικές αλητείες και τις ανηθικότητες του ΣΥΡΙΖΑ» [βίντεο]

Ο Γιάννης Καλλιάνος βρέθηκε στο κανάλι «ΑΡΤ» όπου μίλησε για την εργασία στην χώρα και χρειάστηκε να δώσει απαντήσεις σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε ότι ήταν ψευδή τα στοιχεία της «Εργάνης».


Μάλιστα, το στέλεχος της ΝΔ χρειάστηκε να καλέσει στο τηλέφωνο τον τέως υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για να μιλήσει για τα στοιχεία αυτά και να αποκαλύψει την αλήθεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ.Καλλιάνος:

«Σήμερα ήμουν καλεσμένος στο ΑΡΤ και χρειάστηκε κάποια στιγμή να δώσω στοιχεία από την ΕΡΓΑΝΗ, εργαλείο από το οποίο αντλούμε πληροφορίες για την εργασία στη χώρα μας γενικότερα.

Έχοντας λοιπόν μπροστά μου στοιχεία του τ.Υπουργού Εργασίας επί Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Βρούτση (τον οποίο ευχαριστώ θερμά, θα καταλάβετε αργότερα το γιατί...), εξήγησα ότι πλέον οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης είναι περισσότερες σε σχέση με αυτές της εργασίας 8ώρου.

Αυτό βέβαια δεν συνέβαινε επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας. πριν από 2,5 χρόνια. Δηλαδή πλέον έχουν αντιστραφεί προς το χειρότερο οι μορφές απασχόλησης με ευθύνη και μόνο του ΣΥΡΙΖΑ!

Δίπλα μου καθόταν κάποιος "αριστερός επαναστάτης" κ. Πιλάλης, ο οποίος εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός ο άνθρωπος έλεγε ότι ο κ. Βρούτσης λέει ψέματα και μάλιστα επέμενε σε αυτό με όλες του τις δυνάμεις.

Στον "αέρα" της εκπομπής, επειδή ένιωσα ότι με πνίγει το δίκιο μου και επειδή πρέπει κάθε φορά αυτούς τους ψεύτες να τους βάζουμε δημοσίως στη θέση τους, κάλεσα από το κινητό μου τον τ. Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, ο οποίος αποδέχθηκε να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο μιας και αυτά που έλεγα ήταν απολύτως αληθή και επειδή όπως είναι λογικό ηταν ο πλέον αρμόδιος.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν λογικό ένιωσε φοβερή αμηχανία και έμεινε στήλη άλατος μιας και είχε απέναντι του τον δημιουργό της ΕΡΓΑΝΗΣ και τ.Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, ο οποίος είναι πανελλαδικά γνωστό πόσο ακριβής και αληθινός είναι στα λόγια του αλλά και πόσο έχει προσφέρει στη χώρα με τις μεταρρυθμίσεις που έκανε.

Δεν πρόκειται να αφήσω τίποτα αναπάντητο απέναντι στους Έλληνες πολίτες, διότι έχω πει από την πρώτη στιγμή, ότι μόνο με αλήθειες μπορεί αυτή η χώρα να προχωρήσει μπροστά και να ανακάμψει. Τέλος στις πολιτικές αλητείες και τις ανηθικότητες του ΣΥΡΙΖΑ, τέλος στους λαϊκισμούς, τέλος στις αυταπάτες και στο γάντζωμα της εξουσίας. Γεμίσαμε από πολιτικάντηδες και πρέπει να αποκατασταθεί η ισορροπία και η αλήθεια παντού.

Ευχαριστώ και πάλι θερμά και δημοσίως τον τ.Υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση, τον οποίο σέβομαι απόλυτα για τις γνώσεις του και τις προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά».