23 Ιουλίου 2017

Αντετοκούνμπο: «Με σόκαρε η κίνηση του Μπάτλερ»!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στις Φιλιππίνες και μίλησε για τα παπούτσια που χρησιμοποιεί μέσα στην χρονιά ενώ θυμήθηκε ένα... ιδιαίτερο περιστατικό με τον Καρόν Μπάτλερ!


Ο Αντετοκούνπο ταξίδεψε στις Φιλιππίνες στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «Ο Greek Freak εισβάλλει στη Μανίλα» όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στα παπούτσια που χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εξηγώντας ότι φοράει μόνο 5-6 ζευγάρια.

«Την προηγούμενη χρονιά φόρεσα πέντε ή έξι ζευγάρια παπούτσια, οπότε αν παίξαμε γύρω στα 100 παιχνίδια, μας κάνει περίπου ένα ανά 20 αγώνες» εξήγησε αρχικώς ο σούπερ σταρ των Μπακς και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξω παπούτσια που είναι σε καλή κατάσταση. Πλέον έχω τέσσερα χρόνια στη λίγκα και έχω συνειδητοποιήσει πάντως ότι σου παρέχονται τόσα παπούτσια, που μπορείς να πετάξεις κάποια από αυτά».

Εν συνεχεία ο Αντετοκούνμπο θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον Καρόν Μπάτλερ, τον πρώην συμπαίκτη του στο Μιλγουόκι, ο οποίος πέταξε μπροστά του ένα ζευγάρι παπούτσια: «Δεν λέω ότι ήταν κακό αυτό που έκανε ο Καρόν, αλλά εμένα με σόκαρε»!



Πηγή:www.gazzetta.gr