10 Ιουλίου 2017

Αξεπέραστος ο Βασάλος: «Ας μας πει τι έκανα;», αναρωτιέται η πρώην σύντροφός του

«Ας μας πει τι έκανα!», αναρωτιέται η Βασιλική Αγιαννοπούλου που όπως αποκαλύπτει έχει δεχτεί μέχρι και απειλητικά μηνύματα για χάρη του Βασάλου, χωρίς να αποκαλύπτει από ποιον

Αξεπέραστος στις γυναίκες είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο πρώην «Μαχητής» του «Survivor» που έφτασε μέχρι τον προημιτελικό. Όσο εκείνος άραζε στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, δύο γυμνάστριες και αθλήτριες του bodybuilding, η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, διεκδικούσαν τον τίτλο της «επίσημης συντρόφου» του. Σε ένα από τα επεισόδια τον είδαν να φλερτάρει με την θερμόαιμη Τουρκάλα, Sabriye Şengül και πολλές φορές να κάνει βόλτες επάνω στην αμμουδιά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στην πρώτη του συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Βασάλος δήλωσε ότι είναι μόνος «αδειάζοντας» και τις δύο γυναίκες. Πρώτη, αντέδρασε η Βασιλική Αγιαννοπούλου, πρώην ηθοποιός, που φέρεται να είχε σχέση με τον Βασάλο για ενάμιση χρόνο. Έπειτα, ήρθε η απάντηση της Μαρί Ρόουζ, της Κύπριας αθλήτριας, που υποστήριξε ότι ο Βασάλος της έδωσε δικαιώματα για να πιστεύει ότι είναι ζευγάρι, λίγο καιρό πριν μπει στο παιχνίδι. Για να στηρίξει τα λεγόμενά της, πέρασε σε μία αδιανόητη κίνηση: δημοσίευσε τους προσωπικούς διαλόγους που φέρονται να είχαν!


«Ας μας πει τι έκανα», αναρωτιέται η πρώην του ΒασάλουΣειρά είχε η Βασιλική Αγιαννοπούλου, που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χθες, Κυριακή 9 Ιουλίου, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα του πατέρα του Βασάλου, επειδή θίχτηκε η αξιοπρέπειά της. Αλλά δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Σήμερα, η Βασιλική Αγιαννοπούλου, ανέβασε στα social media, ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Ζώης Σημαντήρας, επιβεβαίωσε ότι ο Βασάλος είχε σχέση με την Αγιαννοπούλου. «Τη Βασιλική την ξέρω 10-15 χρόνια, ενώ ήταν ακόμη ηθοποιός στο ''Καλημέρα Ζωή''. Ήξερα ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είχε σχέση με τον Βασάλο», είπε ο δημοσιογράφος στο «La biri biri».


Ο Βασάλος αγκαλιά με την Αγιαννοπούλου


Το βίντεο, η Βασιλική Αγιαννοπούλου συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα. Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει «κύριο» τον Κωνσταντίνο Βασάλο με ειρωνική διάθεση. Όπως τονίζει, δεν έχει θυμώσει επειδή ο personal trainer τη χώρισε, αλλά επειδή φλέρταρε με τη Μαρί Ρόουζ, όσο είχαν σχέση. «Ας μας πει τι έκανα!», αναρωτιέται η Βασιλική που όπως αποκαλύπτει έχει δεχτεί μέχρι και απειλητικά μηνύματα για χάρη του Βασάλου, χωρίς να αποκαλύπτει από ποιον.