10 Ιουλίου 2017

ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΑΡΗ! Επίθεση Κω/λου σε Μπογδάνο-Άδωνι: Χρήσιμοι ηλίθιοι του Τσίπρα

[Το ποιος ήταν "χρήσιμος ηλίθιος" φάνηκε... σας χρησιμοποίησε για να καβαλήσει την εξουσία και σας πέταξε σα στημένες λεμονόκουπες...]

Επίθεση εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τελικό αποδέκτη για άλλη μια φορά τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κοινοποίησε στο Facebook την ανάρτηση του συνεργάτη της, Διαμαντή Καραναστάση, σημειώνοντας την εξής φράση: «Περί Μπογδάνου και λοιπών χρήσιμων ηλίθιων του συστήματος.

Δείτε τι έλεγε η ανάρτηση:

«Η περίπτωση αυτού του Μπογδάνου, που μόνο ο Τσίπρας έκανε πως δεν κατάλαβε ότι οι βολές ήταν προς τους “πρώην συντρόφους” του και όχι προς τον ίδιο (ώστε να κάνει τελικά θέμα αυτον τον γραφικό, αλλά και την παράξενη υπόθεση Παπαδήμου, που δεν εχει αναλάβει κανείς ακόμα, μετά από ενάμισι μήνα …!!) όπως και του Γεωργιάδη, με τα πρόσφατα ψέματά του για το βιβλίο του Γλέζου (που μετέθεσε στο σήμερα μια αστεία υπόθεση προ επτά μηνών, για να τη ρίξει στα κοράκια…) αποδεικνύουν περίτρανα ότι το σύστημα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί περήφανα τους πιο ηλίθιους για τις βρωμοδουλειές του».