29 Ιουλίου 2017

Μαίνεται ο πόλεμος Τσακαλώτου-Παππά: Αιχμές για τις τηλεοπτικές άδειες

«Κόκκινο» χτυπάει το πολιτικό θερμόμετρο στα εσωκομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Από τις τοποθετήσεις των υπουργών στην Κεντρική Επιτροπή ξεχώρισαν οι ...αιχμές Τσακαλώτου για μια γκάμα θεμάτων με επίκεντρο τα ΜΜΕ αλλά και ζητήματα συντονισμού.


Κατά πληροφορίες του iefimerida, απευθυνόμενος στα μέλη του Οργάνου από το βήμα της ΚΕ ο ΥΠΟΙΚ αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών λέγοντας μάλιστα -πάντα σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες- ότι «θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε κάνει τίποτα», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η διαδικασία που προηγήθηκε ήταν δώρον άδωρον.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που βλέπουν οτι ο υπόγειος πόλεμος Τσακαλώτου-Παππά δεν έχει τέλος, εκτιμώντας ότι έχει άλλες προεκτάσεις. Και όλα αυτά την ώρα που είναι προ των πυλών ο νέος διαγωνισμός για τις άδειες.

Ζήτησε καλύτερο συντονισμό και ενημέρωση

Ωστόσο, η κριτική του υπουργού Οικονονικών δεν σταμάτησε εκεί. Ο ίδιος ζήτησε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και  καλύτερη ενημέρωση μεταξύ των υπουργείων, σημειώνοντας, μάλιστα, πως κατά καιρούς για πολλά θέματα ενημερώνεται από την τηλεόραση και εκ των υστέρων.