04 Ιουλίου 2017

Οι ακριβότερες μεταγραφές του καλοκαιριού - «Πρωταθλήτρια» η Μίλαν

Ο χορός των εκατομμυρίων έχει ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη και το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε τον Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μονακό έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετακινήθηκε στην Λίβερπουλ, με την Ρόμα να βάζει στα ταμεία της 42 εκατομμύρια.

Το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βίκτορ Λίντελεφ δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό να αφήνει την Μπενφίκα.

Στην Ιταλία, η Μίλαν δίνει ρεσιτάλ. Απέκτησε τον βασικό επιθετικό της εθνικής Πορτογαλίας Αντρέ Σίλβα από την Πόρτο έναντι 38 εκατομμυρίων, τον Ρικάρντο Ροντρίγκεθ από την Βόλφσμπουργκ έναντι 18 εκατομμυρίων και τον Χακάν Τσαλχάνογλου από την Λεβερκούζεν έναντι 20 εκατομμυρίων.

Τελευταίο της απόκτημα και ο κεντρικός αμυντικός Ματέο Μουσάτσιο από την Βιγιαρεάλ.

Στην Ισπανία η Ρεάλ απέκτησε τον αριστερό μπακ Τέο Ερνάντεθ από την Ατλέτικο Μαδρίτης με το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ ενώ η Βιγιαρεάλ πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Ενές Ουνάλ από την Μάντσεστερ Σίτι και τον Ρούμπεν Σεμέδο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας δαπανώντας συνολικά 28 εκατομμύρια ευρώ.

Μεταγραφή στη Σεβίλλη πήρε και πάλι ο Έβερ Μπανέγα, με την Ιντερ να καρπώνεται 9 εκατομμύρια ευρώ ενώ η Μπαρτσελόα απέκτησε τον Ζεράρ Ντεουλοφέου από την Έβερτον για 12 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Γερμανία, η Μπάγερν δαπάνησε 41,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Κορεντέν Τολισό της Λιόν και 20 εκατομμύρια για Νίκλας Ζούλε της Χόφενχαϊμ. Η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Μαξιμιλιάν Φίλιπ από την Φράιμπουργκ για 20 εκατομμύρια.

Τέλος στην Γαλλία, η Μονακό απέκτησε τον Γιούρι Τίλεμανς της Αντερλεχτ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ ενώ στην Λιόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπερτράν Τραορέ, ο οποίος ανήκε στην Τσέλσι.