13 Ιουλίου 2017

Κρανιδιώτης: Η Νέα Δεξιά δεν θα δεχθεί ονομασία που θα κάνει χρήση του όρου Μακεδονία

Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό HellasFM της Νέας Υόρκης και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη.


Ο κ. Κρανιδιώτης μίλησε στον σταθμό της ομογένειας για τα όσα πρεσβεύει η Νέα Δεξιά που όπως ο ίδιος ειπε πρόκειται για ένα κανονικό κόμμα κανονικών ανθρώπων που δεν ανήκουν στην πολιτική ψευτοελίτ.

Ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε και στην δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που όπως είπε σήμερα δίνουν το δικαιωμα ακόμα και σε αυτούς που δεν υπηρετούν συμφέροντα να παρουσιάσουν τις θέσεις τους.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το Σκοπιανό ζήτημα, καθώς ο Πρόεδρος της Νεας Δεξιάς επικρότησε την ανακοίνωση της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής όσον αφορά την σύνθετη ονομασία, λέγοντας ότι συμφωνεί με κάθε λέξη αυτής και μάλιστα τόνισε ότι αποτελεί πάγια θέση του κόμματος του ότι δεν θα δεχθούν μία ονομασία που θα κάνει χρήση του όρου Μακεδονία.

Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης εξήρε την στάση του ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά στο Κυπριακό ζήτημα τονίζοντας ότι για τον ίδιο, πάνω απο κόμματα και ιδεολογίες είναι το καλό της πατρίδας.

Στην διάρκεια της συνέντευξης με τον Δημήτρη Φιλιππίδη κ Φαήλος Κρανιδιώτης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ψήφου των ομογενών αλλά και την απογοήτευση που υπάρχει στον Ελληνικό λαό από τους αυτόκλητους σωτήρες. Ο Ελληνισμός όπως τόνισε ο κ. Κρανιδιώτης βασίζεται σε δύο αρχές την ελευθεροφροσύνη και την αντίσταση.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Προέδρου της Νεας Δεξιάς, Φαήλου Κρανιδιώτη εδώ:

hellasfm.us