18 Ιουλίου 2017

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η bodybuilder (και ηθοποιός) που είχε σχέση με τον Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους στο γυναικείο κοινό παίκτες του τηλεοπτικού σόου επιβίωσης Survivor.

Τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Αγιο Δομίνικο μέχρι και τον τελικό, όσο και μετά το τέλος του ριάλιτι, ο νεαρός...
έχει καταφέρει να απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή και μεγάλη έκπληξη προκαλεί η αποκάλυψη που έγινε πρόσφατα σχετικά με την πρώην σύντροφο του, Βασιλική Αγγιανοπούλου.

Μπορεί σήμερα λοιπόν να ασχολείται με το bodybuilding, αλλά στο παρελθόν την έχετε σίγουρα δει σε διαφορετικό ρόλο!

Η Βασιλική Αγγιανοπούλου έχει εργαστεί στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα, για λογαριασμό τηλεοπτικών σειρών, όπως για τη σειρά «Καλημέρα Ζωή», αλλά και τις σειρές «Σοφία ορθή», «Ιδιαιτέρα για κλάματα».

Η εικόνα της κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στις παραπάνω σειρές δεν έχει καμία σχέση με αυτό το πολύ γυμνασμένο κορίτσι που βλέπετε σήμερα, ενώ διαφορετικό χρώμα είχαν και τα μαλλιά της.

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου υποδυόταν σύμφωνα με το gossip-tv τη σύζυγο του Νάκου, του αδελφού του Στάθη Θεοχάρη ενώ υποδυόταν μια από τις τρεις σέξι γραμματείς του Στράτου Τζώρτζογλου στη σειρά «Ιδιαιτέρα για κλάματα».

Δείτε τη φωτογραφία αλλά κι ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τη σειρά «Ιδιαιτέρα για κλάματα».