ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ EUROGROUP! Ρεσιτάλ Τσακαλώτου στις πλαζ της Ηλείας: Άσος στις ρακέτες και στο beach volley - ΦΩΤΟ

Eνα ήρεμο διήμερο πέρασε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ηλεία.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την εκταμίευση της δόσης από τον ESM είπε να πάρει μια ανάσα στην Ηλεία, συνοδευόμενος πάντα από το διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρή Μιχόπουλο.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την παραμονή του στην παραλία της Κουρούτας και στη Στροφή του Κότσιφα, όπου πέρα από το φαγητό, απόλαυσε για αρκετές ώρες την παραλία παίζοντας beach volley και ρακέτες, οικογενειακώς.

Μπορεί ο υπουργός Οικονομικών να θέλησε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης, οι βουτιές όμως στη θάλασσα τον οδήγησαν στον γιατρό, καθώς επέστρεψε στην Αθήνα με ωτίτιδα.

Εκτός από την ενόχληση που προκαλεί, η ωτίτιδα ήταν αρκετή για να κρατήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup να πάει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Φωτο: Facebook
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ EUROGROUP! Ρεσιτάλ Τσακαλώτου στις πλαζ της Ηλείας: Άσος στις ρακέτες και στο beach volley - ΦΩΤΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ EUROGROUP! Ρεσιτάλ Τσακαλώτου στις πλαζ της Ηλείας: Άσος στις ρακέτες και στο beach volley - ΦΩΤΟ Reviewed by Dexi Extrem on 01:23 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: