04 Ιουλίου 2017

Βίντεο σοκ: Έφηβη Ουκρανή καλλονή μετέδωσε live το τροχαίο που τη σκότωσε

Με τη ζωή τους πλήρωσαν δύο νεαρά κορίτσια από την Ουκρανία το λάθος να οδηγούν μεθυσμένες, με τη μία μάλιστα από αυτές, μια 16χρονη εστεμμένη καλλιστείων, να μεταδίδει σε livestream το τραγικό τροχαίο που τις σκότωσε.

Δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, η Sofia Magerko και η φίλη της Dasha Medvedeva εμφανίζονται στο βίντεο να πίνουν από μπουκάλια κρασί και να μιλούν για «το πόσο αγαπούν τη ζωή».

Η Magerko, η οποία είχε πρόσφατα αναδειχθεί νικήτρια στα καλλιστεία του Ιζιούμ, της πόλη απ' όπου καταγόταν έκανε vlogging σε ένα live feed του Instagram , ενώ η φίλη της Dasha Medvedeva οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα, προτού το αυτοκίνητο προσκρούσει με ορμή σε ένα φανοστάτη.

Οι δύο νεαρές, που ήταν ήδη πολύ μεθυσμένες και συνέχιζαν να καταναλώνουν αλκοόλ και μέσα στο αμάξι, ακούγονται να λένε «Γεια σας αγόρια» στην κάμερα, να γελούν και να αστειεύονται. Λίγες στιγμές αργότερα, η οθόνη σκοτεινιάζει και ακούγεται μόνο ο τρομακτικός ήχος του τροχαίου δυστυχήματος.

Στη συνέχεια, στο τμήμα του live stream που δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, περαστικοί ακούγονται να φωνάζουν «Υπάρχει μια νεκρή! Η άλλη κοπέλα έπεσε έξω από το αμάξι!».

Η 16χρονη Magerko σκοτώθηκε ακαριαία και η 24χρονη φίλη της, Medvedeva, υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.