25 Ιουλίου 2017

Βίντεο σοκ: Έκοψε το πέος του υπό την επήρρεια LSD και γυρνούσε στους δρόμους γυμνός και ματωμένος

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας γυμνός άνδρας, ο οποίος είχε νωρίτερα αυτοτραυματιστεί υπό την επήρρεια ναρκωτικών, ορμά καταπάνω σε αστυνομικούς κατέγραψε με την κάμερά του ένας αυτόπτης μάρτυρας, με τις σοκαριστικές εικόνες να κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το περιστατικό έλαβε χώρα εχθές στο Σικάγο. Ο πρωταγωνιστής του, ένας μεσήλικος άνδρας ο οποίος πιστεύεται ότι έκοψε το πέος του αφού έκανε χρήση LSD, περιπλανιόταν ολόγυμνος και ματωμένος στους δρόμους της πόλης, τρομοκρατώντας τους κατοίκους που τον κοίταζαν πίσω από τους φράχτες των σπιτιών τους.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Sun, ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος είναι εκτός ελέγχου, εμφανίζεται αρχικά να κινείται απειλητικά απέναντι σε πολίτες που τον κοιτούν αποσβολωμένοι. Όταν καταφτάνει στο σημείο ένα περιπολικό για να τον συλλάβει, εκείνος αρχικά πλησιάζει τους αστυνομικούς περπατώντας, ενώ αυτόπτες μάρτυρες τον καλούν να ηρεμήσει.

Στη συνέχεια, αρχίζει ξαφνικά να τρέχει προς το μέρος μιας αστυνομικούς φωνάζοντας «Φύγε από εδώ, σκρόφα!», προτού εκείνη τον ακινητοποιήσει με το τέιζερ της.

Όταν καταφθάνουν ενισχύσεις, ο άνδρας συλλαμβάνεται και οδηγείται στο περιπολικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από δημοτικό σχολείο, την ώρα μάλιστα που τα παιδιά βρίσκονταν ακόμα στο κτίριο και μπορούσαν να δουν το σοκαριστικό θέαμα από τα παράθυρα.



Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ