25 Ιουλίου 2017

Oι πρώτες οντισιόν Συνατσάκη, Μπουλέ και Παπαϊωάννου στο MAD -Εφηβες με τρεμάμενη φωνή

Από τη γέννησή του, υπήρξε πρωτοπόρο. Τροφοδότησε την ελληνική τηλεόραση με νέα πρόσωπα, ολόφρεσκες ιδέες και απίθανα δημιουργικά.


Το MAD, το μουσικό κανάλι της Ελλάδας, μεσουράνησε για πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα δικό του πολύ δυναμικό νεανικό κοινό.

Από τα απίστευτα τρέιλερ του σταθμού, στις εκπομπές λόγου και μουσικής με τα πρωτότυπα σκηνικά και τους παρουσιαστές/στριες με τη φοβερή ευφράδεια λόγου.

Πόσες μητέρες δε φώναζαν από την κουζίνα «Χαμήλωσέ το» και πόσα βράδια δε μας κράτησε συντροφιά, τότε σε εκείνη την πολύ ωραία (αλλά πάει πια τέλειωσε) νιότη.

Μαζί με εμάς, το κανάλι, τα τραγούδια, μεγάλωσαν και οι παρουσιάστριες. Ωρίμασαν, πήραν άλλους δρόμους. Η Μαίρη Συνατσάκη, η Νάντια Μπουλέ, η Λυδία Παπαϊωάννου, έχουν αφήσει (και συνεχίζουν να αφήνουν) το δικό τους αποτύπωμα στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ενα βίντεο που έπεσε στην αντίληψή μας -και πιθανότατα δεν έχετε δει- δείχνει τις πρώτες οντισιόν των τριών παρουσιαστριών. Τότε που το στόμα ακόμη έτρεμε, το άγχος έπνιγε τις λέξεις και οι έφηβες wannabe παρουσιάστριες ήταν έτοιμες να κολυμπήσουν στα βαθιά.