14 Ιουλίου 2017

Άγρια κόντρα "on air" του Λοβέρδου με μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με αφορμή μια αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση σχετικά με την κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Εξεταστική της Βουλής για το Ερρίκος Ντυνάν

«Ο κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε χθες στην εξεταστική ότι ο σύζυγος της κ. Γεννηματά ήταν αργόμισθος. Παραδέχτηκε ότι υπήρχαν αργομισθίες στο Ντυνάν, και τις διαβίβασε στη Δικαιοσύνη, έτσι είπε χθες. Υπάρχει το βίντεο της Επιτροπής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Εύης Χριστοδουλοπούλου, που βρισκόταν στο πάνελ και απάντησε «ήμουν εκεί και το διαψεύδω».

Η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριου Κάτση, προκάλεσε και την παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ να μιλά για πολιτική αλητεία.

«Είναι πολιτική αλητεία, ανόητη και άχρηστη, γιατί υπάρχουν τα πρακτικά και το βίντεο… Είναι ψεύτης, υπήρχαν συνάδελφοι και δημοσιογράφοι που εργάζονται στη Βουλή. Πώς έχει το θράσος να κάνει τέτοια πολιτική αλητεία ένας εκλεκτός του λαού; Το καταγγέλλω… Πρόκειται για ευθεία πολιτική αλητεία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τη δήλωση του Μάριου Κάτση:


και την απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου: