Βαρουφάκης: Είχα δώσει το plan B στον Τσίπρα από το 2012 -Ας γίνει και στρατοδικείο

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε το σχέδιο για το plan Β από το 2012, υποστήριξε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος εμφανίστηκε αμετανόητος σχετικά με το παράλληλο σύστημα πληρωμών.


«Τα είχα καταθέσει στον Τσίπρα από το 2012» δήλωσε στον Alpha 9,89 ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Οπως είπε, επρόκειτο για το plan Β της κυβέρνησης σε περίπτωση που κατέρρεε η διαπραγμάτευση. Επισήμανε μάλιστα πως το συγκεκριμένο σχέδιο πρέπει να το έχει και ο κ. Μητσοτάκης εάν εκλεγεί και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ας με καλέσει η ΝΔ στα κομματικά της όργανα να με εξετάσει...».

Οσο για το ενδεχόμενο να συσταθεί εξεταστική, ο Γ. Βαρουφάκης δήλωσε πως είναι πρόθυμος να αποδεχτεί κάθε είδους έρευνα.

«Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο, να μπουν τα χαρτιά στο τραπέζι», είπε για το αίτημα της ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι κρύβεται πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης.
Βαρουφάκης: Είχα δώσει το plan B στον Τσίπρα από το 2012 -Ας γίνει και στρατοδικείο Βαρουφάκης: Είχα δώσει το plan B στον Τσίπρα από το 2012 -Ας γίνει και στρατοδικείο Reviewed by Dexi Extrem on 15:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: