06 Ιουλίου 2017

Survivor: H αναμνηστική φωτογραφία και το «ευχαριστώ» του Σάκη Τανιμανίδη

Το Survivor έφτασε, χθες, στο τέλος του, αφήνοντας σε όλους μια γλυκιά γεύση. Ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από πέντε μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα και την οικογένειά του και θέλησε να ευχαριστήσει και μέσω των social media τους τηλεθεατές, όλους όσοι βοήθησαν για την διεκπεραίωσή του, αλλά και τους παίκτες.

«Το πιο παραμυθένιο ταξίδι χθες έφτασε στο τέλος του! Η ξέφρενη χρονιά του Survivor τελείωσε, με νικητή τον άνθρωπο που το άξιζε περισσότερο!
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το μοναδικό πράγμα που γυρίζει από χθες το βραδύ στο μυαλό μου.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους παίκτες που με τις 25 μοναδικές τους προσωπικότητες κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα δύσκολο ταξίδι.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για το Survivor, έδωσαν ψυχή και σώμα για να τα βγάλουν πέρα και με την παρουσία τους έκαναν τη δική μου δουλειά πολύ πιο εύκολη.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως πάνω από όλα σε εσάς που με την αγάπη σας του δώσατε την αξία που απέκτησε και για μια ακόμα φορά με βοηθήσατε να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα.
Μια νοσταλγία υπάρχει ήδη στον αέρα, αλλά όπως σας είχα πει όταν είχε τελειώσει και το World Party...χαμογελάστε, γιατί όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο ξεκινάει! Καλό Καλοκαίρι», έγραψε o παρουσιαστής στο Instagram και ανέβασε την παρακάτω εικόνα: