Αθώος για το s@x tape του Βαλμπουενά ο Μπενζεμά

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο άσος της Ρεάλ δεν είχε καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο εκβιασμού εις βάρος του Ματιέ Βαλμπουενά, το οποίο τον έχει αφήσει αδίκως και εκτός Εθνικής Γαλλίας


Το όνομά του λοιδορήθηκε σε μεγάλο βαθμό με το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από δύο χρόνια. Ο Καρίμ Μπενζεμά εμφανίστηκε αμέσως ως ένοχος για εκβιασμό στον φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, για την υπόθεση του sex tape του δεύτερου. Μία από τις συνέπειες ήταν και το να βρεθεί εκτός του EURO 16 και γενικότερα εκτός Εθνικής.

Ωστόσο, νέο δικαστήριο αποφάσισε ότι ο επιθετικός της Ρεάλ δεν καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο και στον εκβιασμό και ότι γενικότερα είναι αθώος.

«Ηταν μία μεγάλη νίκη για μας και για τον πελάτη μου που καθάρισε το όνομά του», εξήγησε ο δικηγόρος του Μπενζεμά, με τον παίκτη να μπορεί να διεκδικήσει με καθαρό... μητρώο μία θέση για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Αθώος για το s@x tape του Βαλμπουενά ο Μπενζεμά Αθώος για το s@x tape του Βαλμπουενά ο Μπενζεμά Reviewed by Dexi Extrem on 20:58 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: