28 Ιουλίου 2017

Το γρουσούζικο tweet της Μαντόνα που άναψε «φωτιές»

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο φιλανθρωπικό γκαλά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η Μαντόνα έγραψε ένα γρουσούζικο μήνυμα στο Twitter αυτή την εβδομάδα, ανακοινώνοντας ότι το Σεν-Τροπέ "φλέγεται" καθώς μετείχε στο φιλανθρωπικό γκαλά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κοντά στο διάσημο θέρετρο, την ώρα που μεγάλες πυρκαγιές μάστιζαν την περιφέρεια αυτή.


Ενώπιον των καλεσμένων του Ιδρύματος ΝτιΚάπριο, η ντίβα της ποπ έδωσε μια μικρή παράσταση και ανάρτησε το μήνυμα "Απόψε στο Σεν-Τροπέ υπάρχει φωτιά!! @ίδρυμα Ντι Κάπριο", μήνυμα που περιέβαλε παντού με μικρά εικονίδια που έδειχναν φλόγες και ουράνιο τόξο.

Η εφημερίδα Nice-Matin γράφει στο σημερινό της φύλλο για την γκάφα αυτή διευκρινίζοντας ότι η Μαντόνα προσέφερε ένα κολιέ το οποίο στη συνέχεια τέθηκε στη δημοπρασία υπέρ του ιδρύματος του Ντι Κάπριο.

Ο αμερικανός αστέρας του Χόλιγουντ οργάνωνε αυτή την εβδομάδα για τέταρτη και ίσως τελευταία χρονιά αυτό το δείπνο με τη δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία προορίζονται για την προστασία της φύσης και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.

Το Ίδρυμα συγκέντρωσε 30 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοίνωσε, λιγότερα από τα προηγούμενα "οικολογο-κοσμικά ραντεβού", γράφει η εφημερίδα της περιφέρειας.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/to-grousouziko-tweet-tis-mantona-pou-anapse-foties