04 Ιουλίου 2017

Wimbledon: Τενίστας έδωσε την πιο απίστευτη εξήγηση για την ήττα του -«Βαριόμουν»

Κάποτε ο Μπέρναρντ Τόμιτς είχε φτάσει μέχρι και στο νο17 της παγκόσμιας κατάταξης. Τώρα, αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο στο Wimbledon. Ο λόγος; Βαριόταν.


Δεν πρόκειται για κάποια εκτίμηση αναλυτών του τένις, αλλά για δική του παραδοχή. Ο Τόμιτς έχασε από τον Γερμανό Μίσα Τσβέρεφ με 6-3, 6-4, 6-3 σε 84 λεπτά.

«Ηταν σίγουρα ήταν θέμα μυαλού. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ένιωσα να βαριέμαι λίγο εκεί έξω για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας», είπε ο 24χρονος Αυστραλός στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Reuters. «Προσπάθησα να το σταματήσω, αλλά ήταν ήδη αργά», συμπλήρωσε.

Ακολούθησε ένας ασυνήθιστος διάλογος με εκπρόσωπο του Τύπου, καθώς δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα επέστρεφε πίσω τα 45.241 δολάρια που πήρε, ως ηττημένος στον πρώτο γύρο. «Ποια λεφτά;», αναρωτήθηκε. «Αν ζητήσετε από τον Φέντερερ να επιστρέψει 500 εκατ. θα το το έκανε;», συμπλήρωσε.

Οταν του υπενθύμισαν ότι μόλις είχε πει πως βαριόταν, συνέχισε: «Ολοι δουλεύουμε για τα λεφτά. Στα 34 μου μπορεί να είμαι σε θέση να δωρίσω σε φιλανθρωπικό σκοπό. Αν ρωτήσετε το Φέντερερ το ίδιο και το κάνει, τότε θα το κάνω κι εγώ».

ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr