13 Αυγούστου 2017

Μάγδα Τσέγκου: Στο τιμόνι της ενημέρωσης για το Σαββατοκύριακο του ΣΚΑΙΔημοσιεύθηκε στις 13.08.2017 16:47 | Κατηγορία: CelebritiesΜέγεθος κειμένου: α+ α- Η Μάγδα Τσέγκου αναλαμβάνει το τιμόνι της ενημέρωσης για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στο ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου εμπιστεύεται στην ξανθιά παρουσιάστρια την πρωινή ζώνη «Ενημέρωση στον ΣΚΑΙ» 7- 10 για την καλοκαιρινή ενημέρωση! Η αγαπημένη δημοσιογράφος θα λέει την πρώτη ενημερωτική καλημέρα στους τηλεθεατές και τους κρατάει συντροφιά έως τις 10 π.μ., όπως και πέρυσι από την ίδια συχνότητα. Ένα εγχείρημα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, κάτι που έδειξαν και τα νούμερα της τηλεθέασης! Στην «Ενημέρωση στον ΣΚΑΙ» για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα μέχρι και το τέλος Αυγούστου θα μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα, θα δούμε συνεντεύξεις και ρεπορτάζ για πρόσωπα και θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Η Μάγδα Τσέγκου αναλαμβάνει το τιμόνι της ενημέρωσης για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στο ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου εμπιστεύεται στην ξανθιά παρουσιάστρια την πρωινή ζώνη...
«Ενημέρωση στον ΣΚΑΙ» 7- 10 για την καλοκαιρινή ενημέρωση!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος θα λέει την πρώτη ενημερωτική καλημέρα στους τηλεθεατές και τους κρατάει συντροφιά έως τις 10 π.μ., όπως και πέρυσι από την ίδια συχνότητα.

Ένα εγχείρημα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, κάτι που έδειξαν και τα νούμερα της τηλεθέασης!

Στην «Ενημέρωση στον ΣΚΑΙ» για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα μέχρι και το τέλος Αυγούστου θα μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα, θα δούμε συνεντεύξεις και ρεπορτάζ για πρόσωπα και θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

https://www.my-mykonos.gr/magda-tsegkoy-sto-timoni-tis-enimeros/