03 Αυγούστου 2017

Αλβανός είχε δολοφονήσει με τσεκούρι επιχειρηματία και τον έπιασαν 14 χρόνια μετά...

Στην Τρίπολη το τραγικό περιστατικό - Όταν προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να πληρώσει

Μια ολόκληρη ζωή κατάφερνε να... διαφεύγει ένας επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός που φέρεται να είχε δολοφονήσει με τσεκούρι έναν επιχειρηματία στην Τρίπολη πριν από 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ κατηγορούνταν και για υποθέσεις ναρκωτικών!


Όταν, όμως, προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να πληρώσει.

Οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που έκαναν έλεγχο στον 35χρονο αλλοδαπό στο σημείο εισόδου στην Κακαβιά Ιωαννίνων, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρίπολης για ανθρωποκτονία με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε διαπράξει στις 14 Ιουνίου του 2003!

Ο ίδιος ανακριτής είχε εκδώσει και άλλο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατηγορίες για τις οποίες είχε εκδοθεί σε βάρος του και διάταξη του Προέδρου Εφετών Ναυπλίου Αργολίδας.

Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που έδωσε εντολή να εκτελεστούν τα τρία διωκτικά έγγραφα και να μεταχθεί στην Τρίπολη για να απολογηθεί.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ