04 Αυγούστου 2017

ΜΠΟΥΦΟΣ! Γιακουμάτος: «Δεν είναι και κορυφαίο θέμα της Δημοκρατίας το ποιος μαθητής θα κρατήσει τη σημαία» (audio)

Πανηγυρίζουν στην ΕΡΤ και τον έχουν πρώτο θέμα στη σελίδα τους αφού τον παγίδευσαν να τους πει ότι ήθελαν να βάλουν σαν τίτλο... Εύγε Μάκη, τα κατάφερες πάλι !!! ΩΡΣΕ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ! 

Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι χρειάζεται να υπάρχει μια επιβράβευση για τις επιδόσεις του ως καλός μαθητής, αλλά δεν είναι και κορυφαίο θέμα της Δημοκρατίας το ποιος μαθητής θα κρατήσει την σημαία στην παρέλαση, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος.




Ερωτηθείς για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ο κος Γιακουμάτος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ήμουν νιος και γέρασα. Το 1986 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρουσίασε τον εθνικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας. Την ίδια χρονιά παρουσίασε και το ΠΑΣΟΚ τον εθνικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας. Έχουν περάσει 31 χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις μιλάνε για τον οικογενειακό γιατρό, για τα κέντρα υγείας. Μιλάνε επί χάρτου, αλλά όχι εν τοις πράγμασι. Δεν υπάρχουν υποδομές, -υποστήριξε ο κος Γιακουμάτος- δεν υπάρχει κίνητρο σε ένα γιατρό χειρούργο, καρδιολόγο, γυναικολόγο να πάει σε ένα κέντρο υγείας στην επαρχία με 1.200 ευρώ μισθό. Όλα τα κέντρα υγείας είναι κενά, πώς είναι δυνατόν να στελεχώσεις τα υπόλοιπα κέντρα υγείας, κε Πολάκη;» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα