03 Αυγούστου 2017

BINTEO-Άδωνις: Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες Τζίβα και Χριστοφορίδη

Το άμεσο άνοιγμα των τηλεφωνικών γραμμών της εισαγγελέως Τζίβα αλλά και του λιμενικού Χριστοφορίδη ζήτησε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως σημείωσε μόνο έτσι θα λάμψει η αλήθεια για τις μεθοδεύσεις στην υπόθεση του Noor 1 καθώς θα μάθουμε ποιος συνομιλούσε με ποιον για την επίμαχη υπόθεση.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άσκησε σφοδρή κριτική στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος όπως είπε για την υπουργική του καρέκλα δίνει και την ψυχή του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέκρινε την στάση Καμμένου που ψήφισε τους νόμους Γιαννάκου και Διαμαντοπούλου για την Παιδεία και με ευκολία σήμερα τους... ξεψηφίζει.

Σχετικά με την κατάθεσή του στην εξεταστική για την Υγεία ο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι εξήγησε τα πάντα σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Ντυνάν και χαρακτήρισε την ρύθμιση που έγινε ως μια επιτυχία της θητείας του» .

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι αν σκοπεύουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας να αφήσουν αιχμές εναντίον του στο πόρισμά τους και να επικαλεστούν παραγραφή θα κάνει χρήση του δικαιώματος μου να δικαστεί από το φυσικό του δικαστή.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη τον οποίο χαρακτήρισε συκοφάντη και υβριστή και εξέφρασε την χαρά του για την καταδίκη του δημοσιογράφου στην δικαστική διαμάχη με την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην φωτογραφική όπως την χαρακτήρισε τροπολογία Πολάκη για τις απευθείας αναθέσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ που όπως είπε θα κριθούν στα δικαστήρια καθώς όπως υποστήριξε η ρύθμιση θα καταπέσει ως αντισυνταγματική.


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/adonis-na-anixoun-tilefonikes-sinomilies-tziva-ke-christoforidi