21 Αυγούστου 2017

Δείτε την Γούπι Γκόλντμπεργκ να χορεύει πάνω στα τραπέζια στην Αντίπαρο

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Αντίπαρο απολαμβάνει η Γούπι Γκόλντμπεργκ, κάνοντας βόλτα με τα σκυλάκια της στα γραφικά σοκάκια του νησιού, αλλά και χορεύοντας πάνω στα τραπέζια των μπαρ. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός μπορεί να επισκέπτεται για πρώτη φορά το νησί, δηλώνει όμως ξετρελαμένη και μάλιστα εξέφρασε σε ντόπιους την επιθυμία της να αγοράσει εξοχική κατοικία.

Η Γκόλντμπεργκ έφτασε στην Αντίπαρο πριν από τέσσερις ημέρες συνοδευόμενη από την αδελφή της και δύο στενούς της συνεργάτες, ενώ έφερε μαζί της και τα σκυλάκια της. Σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενείται στη βίλα του ελληνικής καταγωγής Τζιμ Γιαννόπουλου, ο οποίος είναι από τα ισχυρότερα στελέχη της βιομηχανίας του αμερικανικού κινηματογράφου, έχοντας διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fox Filmed Εntertainment, ενώ σήμερα είναι το αφεντικό της Paramount Pictures. Πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιαννόπουλος φιλοξένησε στην Αντίπαρο και τον διάσημο ηθοποιό Χιου Τζάκμαν.

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ κυκλοφορεί στο νησί, επισκέπτεται το κατάστημα ρούχων “Fildisi” για να αγοράσει μπλουζάκια αλλά και για να πιει τσίπουρο που την κερνάει κάθε φορά ο ιδιοκτήτης του, ενώ τα βράδια συνήθως διασκεδάζει στο μπαρ “Doors” όπου παίζει ροκ μουσική.

Μάλιστα σε μία έξοδό της δεν δίστασε να ανέβει ακόμα και πάνω στα τραπέζια, χορεύοντας υπό τους ήχους του τραγουδιού “Sympathy for the devil” των Rolling Stones.

Δείτε τo βίντεο:


H σταρ του Χόλιγουντ είναι φιλική με όλους και φωτογραφίζεται με όποιον της το ζητήσει, όπως με τον παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος συνέπεσε αυτές τις ημέρες να παραθερίζει στην Αντίπαρο.


Μόλις την αντίκρισε, ο Φώτης Σεργουλόπουλος της εξέφρασε το θαυμασμό του και της ευχήθηκε καλό υπόλοιπο στις διακοπές της, ενώ ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram μία κοινή φωτογραφία τους.


Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει βραβευτεί με ένα Grammy, δύο Emmy, δύο Χρυσές Σφαίρες, ένα Tony και ένα Όσκαρ. Επιπλέον έχει κερδίσει ένα BAFTA, τέσσερα People's Choice Awards και έχει τιμηθεί με το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή The View από το 2007 μέχρι σήμερα.

Δείτε φωτογραφίες:




Παναγιώτης Σουρέλης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ