04 Αυγούστου 2017

Επαφές Καμίνη για την προεδρία της ΔΗΣΥ-Δεν παραιτείται από δήμαρχος

Διερευνητικές επαφές προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ξεκινήσει o Γιώργος Καμίνης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συνεδρίου της ΔΗΣΥ, η εκλογή ηγεσίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ αρχές Σεπτέμβρη θα ανακοινωθούν από το Νίκο Αλιβιζάτο οι κανόνες διεξαγωγής των διαδικασιών .

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες καθώς μια υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη ανακατεύει για τα καλά την τράπουλα των εσωκομματικών διαδικασιών.

Στελέχη που συνομιλούν μαζί του αλλά και συνεργάτες του επιβεβαιώνουν δεν διαψεύδουν ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Συνεργάτες του κ. Καμίνη προσδιορίζουν μάλιστα και τις προϋποθέσεις που θέτει για να είναι υποψήφιος. Δηλαδή, ανοιχτές διαδικασίες στην ψηφοφορία, διαφάνεια, αλλά και μη ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περίπτωση που κάνει το βήμα και θέσει τελικά υποψηφιότητα, δεν αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου Αθηναίων, μέχρι την εκλογή ηγεσίας.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/epafes-kamini-gia-tin-proedria-tis-disi-den-paretite-apo-dimarchos