05 Αυγούστου 2017

Ρόδος: Στη φυλακή «νταής» που κόντεψε να σκοτώσει τη σύζυγό του

Οι βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία που απαγγέλθηκαν σε έναν 46χρονο «νταή» για τον διπλό ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του στις Καλυθιές της Ρόδου, τον έστειλαν στη φυλακή με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως!


Την προηγούμενη Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο δράστης είχε μπει με τη μοτοσικλέτα του μπροστά στη μηχανή της γυναίκας που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Καλυθιών – Φαληρακίου, αναγκάζοντάς τη να σταματήσει. Τότε, την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την γρονθοκοπεί σε όλο της το σώμα τραυματίζοντάς την, ενώ ταυτόχρονα απειλούσε ότι θα την σκοτώσει!

Μόλις δυο ημέρες νωρίτερα, ο δράστης είχε διαρρήξει ένα παράθυρο στο σπίτι της γυναίκας και περίμενε να επιστρέψει. Μόλις την είδε, της επιτέθηκε κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και ένα σίδερο με σκοπό να την σκοτώσει, αλλά εκείνη αμύνθηκε με ένα διακοσμητικό... σπαθί και κατάφερε να τον απομακρύνει! Ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί, ο 46χρονος είχε σπάσει τα τζάμια και τα παντζούρια του σπιτιού!

Αυτά ήταν τα δυο τελευταία από μια σειρά βίαιων περιστατικών κατά της εν διαστάσει συζύγου του του δράστη, σε βάρος του οποίου έχουν σχηματιστεί πολλές δικογραφίες. Ωστόσο, δεν έδειξε διατεθειμένος να αφήσει ήσυχη την γυναίκα κι έτσι οι δικαστικοί τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.