03 Αυγούστου 2017

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ! «Για τις θέσεις των υπουργών επιλέγονται οι άριστοι, όχι αυτοί που βγαίνουν από κλήρωση»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μετά τη διαφοροποίηση του στην χθεσινή ψηφοφορία στο νομοσχέδιο στην Παιδεία σήμερα άφησε αιχμές και για τους σημαιοφόρους με κλήρωση.


Σήμερα μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε:
«Εχω πει και άλλες φορές ότι έχω διαφοροποιηθεί στο ότι δεν μπορεί να ισχύει την Ελλάδα μία αριστερή ατζέντα από μια μικρή ομάδα αριστερών που έχει απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Νομίζω ότι μαζί με τον κ.Λαφαζάνη που  έφυγε μαζί με την κυρία Κωνσταντοπούλου έχει μείνει ένας μικρός πυρήνας του 4-5%... είναι κάποιοι πιο αυστηροί πολιτική της κεντρικής επιτροπής που επηρεάζουν την πολιτική της κυβέρνησης.
Ο κ.Γαβρόγλου είναι υπουργός. Κάθε σύλλογος, συλλογική ενότητα, το κάθε κόμμα επιλέγει τους αρίστους, για να πάμε σε όλα τα θέματα, για να τους κάνει υπουργούς. Δεν έγινε από κλήρωση. Οι άριστοι μεταξύ ίσων, αλλά οι άριστοι και οι καλύτεροι γίνονται υπουργοί»