14 Αυγούστου 2017

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΚΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ! Σκουρλέτης σαν αράπης απ' τα μπάνια εμφανίστηκε στην Πυροσβεστική... έβγαλε φώτο κι έφυγε πάλι διακοπές

Εμφανώς μαυρισμένοι, όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, προκειμένου να τους απαθανατίσει, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

Οι δύο υπουργοί βρίσκονται εκεί, προκειμένου να ενημερωθούν για τις καταστροφικές πυρκαγιές που καίνε τη χώρα. Στη σύσκεψη συμμετέχουν οι αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη ο κ. Τόσκας μίλησε για 122 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα ενώ επέμενε στο σενάριο για εμπρησμούς .
Την ίδια στιγμή βέβαια ο πρωθυπουργός ενημερώνεται από τους καθ'ύλην αρμόδιους υπουργούς (μια και απουσιάζει σε διακοπές) και εκφράζει τη συμπαράστασή του στους πληγέντες μέσα από το twitter.

Τη σχετική φωτογραφία ανάρτησε στο twitter ο κ. Σκουρλέτης.




Είναι η ώρα της μεγαλύτερης δυνατής προσπάθειας, είναι η ώρα που θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του, είτε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, είτε είναι στο επιχειρησιακό επίπεδο, είτε βρίσκεται στο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Συνεχίζοντας ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε πως είναι η στιγμή που δεν χρειάζεται λαϊκισμός, αλλά σεβασμός, πρώτα απ’ όλα στους συμπολίτες μας που περνάνε δύσκολες ώρες, και σεβασμό σε όλους όσοι προσπαθούν αυτή τη στιγμή για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες να κάνουμε λίγοτερες δηλώσεις, διότι αυτό που έχει σημασία είναι να σβήσουνε όλα τα μέτωπα» συνέστησε.