07 Αυγούστου 2017

Έρχονται νέες αποκαλύψεις για την Παρακρατική Συμμορία και το Συμβόλαιο που επιχείρησε να εκτελέσει

Πνίγεται στην μπόχα των σκανδάλων η… Καμμένη κυβέρνηση.

Η απειλή Καμμένου ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν δεν προστατευτούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο γιγαντιαίο σκάνδαλο με τους εκβιασμούς κρατουμένων, τις υποκλοπές, τις νυχτερινές εφόδους στις φυλακές, την εκτέλεση μαύρων συμβολαίων με οικονομικά ανταλλάγματα και την κατά συρροή κατάχρηση εξουσίας, έφερε αποτελέσματα.


Το Μαξίμου κινητοποίησε Υπουργούς και κράτος στην εναγώνια προσπάθεια που καταβάλουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη να συγκαλύψουν το σκάνδαλο και να εμποδίσουν τη διερεύνηση κακουργημάτων.

Οι αποκαλύψεις για την παρακρατική και παραδικαστική συμμορία, θα συνεχιστούν σε πολιτικό και δημοσιογραφικό επίπεδο.

Η κυβέρνηση θα δεχθεί άγριο σφυροκόπημα στη Βουλή τον Σεπτέμβριο, στη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης για Εξεταστική Επιτροπή, που κατάθεσε η ΝΔ, για την εμπλοκή Καμμένου στο γιγαντιαίο σκάνδαλο.

Το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία – φωτιά, για την εμπλοκή Υπουργών και κρατικών αξιωματούχων στη βρόμικη σκευωρία που είχε στόχο γνωστό εφοπλιστή.

Καταιγιστικές αναμένονται και οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την υπόθεση που θα ρίξουν φως και σε νέα πρόσωπα και κάποιους μεγαλόσχημους παράγοντες που είχαν αναθέσει εργολαβικά το μαύρο συμβόλαιο, στον παρακρατικό μηχανισμό.

https://www.lykavitos.gr/archives/473031