Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑΡΕΤΕ! Αυλωνίτου: Αν ήσουν με το κομμουνιστικό καθεστώς δεν σε πείραζαν«Ξαναχτυπά» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά της να διαχωρίσει το ναζισμό με τον κομμουνισμό

Σε μια ακόμη απίστευτη δήλωση προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, έπειτα από τη χθεσινή της δήλωση πως «επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί».

Αυτή τη φορά στην προσπάθειά της να διαχωρίσει το ναζισμό με τον κομμουνισμό και να συνεχίσει τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα, ισχυρίστηκε ότι οι κομμουνιστές δεν «σκότωναν ανθρώπους γιατί ήταν μαύροι τσιγγάνοι ή ομοφυλόφιλοι όπως κάνουν οι ναζιστές».

Αναλυτικότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ανέφερε πως «Αν ήσουν με το καθεστώς δεν σε πείραζαν τότε. Αυτό έκανε».

Στην εύλογη ερώτηση του δημοσιογράφου «Κι αν δεν ήσουν;», απάντησε αμήχανα πως «Η αυταρχικότητα και η καταπιεστικότητα και τα εγκλήματα του σοβιετικού τύπου του κομμουνισμού είναι καταγεγραμμένη…», ωστόσο επανερχόμενη στον διαχωρισμό προσέθεσε ότι στον ναζισμό «δεν έχει σημασία να κάνεις κάτι, πρέπει να εξοντωθείς».


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/avlonitou-xanachtipa-an-isoun-me-to-kommounistiko-kathestos-den-se-pirazan


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου