03 Αυγούστου 2017

Γυναίκα ανακάλυψε στο κινητό του άντρα της βίντεο που έδειχναν να την βιάζει και να την κακοποιεί σεξουαλικά ενώ αυτή κοιμόταν

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση μια νεαρής γυναίκας που διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη εδώ και δέκα χρόνια, την είχε βιάσει επανειλημμένα στον ύπνο της.

Η γυναίκα εντόπισε μια ύποπτη εφαρμογή που ονομάζεται Video Locker στο κινητό του συζύγου της και τελικά βρήκε την ευκαιρία να πάρει τη συσκευή στα χέρια της, να την ξεκλειδώσει και να βρει αποθηκευμένο το επίμαχο υλικό.

Τα βίντεο έδειχναν τον άντρα της να επιδίδεται σε μια σειρά σεξουαλικών πράξεων ενώ αυτή κοιμόταν και ήταν τραβηγμένα ενώ η ίδια είχε ξαπλώσει μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Η γυναίκα φέρεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να πήρε τον σύζυγό της τηλέφωνο λίγο αφότου εντόπισε τα βίντεο και να του είπε πως είχε δει το υλικό που ήταν καταγεγραμμένο στο κινητό του.


Ο άντρας, ηλικίας 30 ετών, δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι και λίγες μέρες μετά παραδόθηκε στην αστυνομία, όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες. Τελικά καταδικάστηκε σε εννέα έτη φυλάκισης καθώς κρίθηκε ένοχος για τρεις βιασμούς, μία απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση.

Η σοκαριστική ανακάλυψη έγινε τον περασμένο Μάρτιο και η γυναίκα δέχεται έκτοτε ψυχολογική υποστήριξη.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερα από 10 χρόνια όταν ο άντρας ξεκίνησε την κακοποίηση το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Στις 14 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ο άντρας έφυγε για την εργασία του και η γυναίκα εκμεταλλεύτηκε την απουσία του για να εξερευνήσει το κινητό του και να δει τι ήταν η εφαρμογή αυτή.

«Το κάνατε για τη σεξουαλική ικανοποίησή σας και την αντιμετωπίζατε ως αντικείμενο για τις φαντασιώσεις σας, αγνοώντας τις επιθυμίες ή τις ανάγκες της» ανέφερε το δικαστήριο πριν του ανακοινώσει την ποινή.

Πηγή:lifo.gr