13 Αυγούστου 2017

Η Σάρον Στόουν ανέβασε σκηνή από την οντισιόν της για το Βασικό Ένστικτο και είναι όλα τα λεφτά

Η Σάρον μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την οντισιόν της για την ταινία που, τελικά, απογείωσε την καριέρα της.

Μπορεί να μην έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο Imdb, αλλά το Βασικό Ένστικτο είναι μια ταινία που σημάδεψε τόσο τη δεκαετία του '90, όσο και την μετέπειτα πορεία της πρωταγωνίστρια της, Σάρον Στόουν.


Πριν από λίγες ημέρες, η 59χρονη, σήμερα, σταρ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter το απόλυτο throwback.

Μια σκηνή από την οντισιόν που της χάρισε το ρόλο της Catherine Tramell.

Για την ακρίβεια, στο ολιγόλεπτο βιντεάκι, βλέπουμε την, μόλις 32 χρονών τότε Σάρον, να λεέι τις ατάκες ως Katherine (μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Paul Verhoeven στο ρόλο του ντετέκτιβ Nick Curran τον οποίο, τελικά, θα ενσάρκωνε ο Μάικλ Ντάγκλας) για μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας.

Μιλάμε φυσικά για τη σκηνή που διαδραματίζεται στο δωμάτιο ανάκρισης και έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο σέξι κινηματιογραφικές στιγμές.




Αυτό που ίσως να μη γνωρίζατε είναι ότι ο συγκεκριμένος ρόλος δόθηκε στη Σάρον Στόοουν κυρίως από τύχη. «Δεν είναι ότι μπήκα στο στούντιο και όλοι είπαν "Να τη! Ήρθε!"», έχει δηλώσει σε συνέντευξη της στο παρελθόν. «Ήταν ένας ρόλος που τον είχαν ήδη προτείνει σε 12 ακόμα ηθοποιούς πριν από εμένα, μόνο που αυτές τον είχαν απορρίψει εξαιτίας των βίαιων σκηνών», έχει παραδεχτεί. «Τον δέχτηκα εγώ όμως γιατί, μπαίνοντας στο στούντιο, ήξερα ότι ήμουν αρκετή».

Η Σάρον Στόουν είχε μόλις πάρει μια από τις πιο σωστές αποφάσεις της ζωής της αφού η ταινία έκανε 353 εκατομμύρια δολάρια τζίρο, καθόρισε ένα νέο, πιο αισθησιακό, είδος film noir και, φυσικά, απογείωσε την καριέρα της Σάρον Στόουν.

Πηγη Bovary.gr