04 Αυγούστου 2017

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το κρυφό ειδύλλιο με τον Κέβιν Κόστνερ και ο «ρόλος» της στον Bodyguard

Το σενάριο της γνωστής ταινίας The Bodyguard, που προβλήθηκε το 1992 με πρωταγωνιστές την Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ, θα είχε και συνέχεια, αν η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δεχθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της είχε προτείνει ο Αμερικανός ηθοποιός για το σίκουελ της ταινίας.

Όπως υποστηρίζει σε συνέντευξη που έδωσε στην ιταλική Huffington Post ο Ντάι Ντέιβις, πρώην αστυνομικός στην Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου και πρώην επικεφαλής από το 1995 μέχρι το 1998 της ειδικής υπηρεσίας των 450 ατόμων που φρουρούσαν την βασιλική οικογένεια, όταν το 1996 η αξέχαστη πριγκίπισσα πήρε διαζύγιο από τον πρίγκιπα Κάρολο, ο Κέβιν Κόστνερ την πλησίασε και της ζήτησε να γίνει η πρωταγωνίστρια στο σίκουελ της ταινίας The Bodyguard, όπου σύμφωνα με το σενάριο, μια πριγκίπισσα θα ερωτευόταν τον σωματοφύλακά της.


Ο Ντέιβις δηλώνει ότι η πριγκίπισσα αρνήθηκε μεν τον ρόλο, αλλά όχι και το φλερτ του γοητευτικού ηθοποιού, που απολάμβανε την δόξα, μετά το Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη που του είχε απονεμηθεί για την ταινία «Χορεύοντας με τους λύκους» και ξεκίνησε μαζί του μια κρυφή ερωτική σχέση.

Ωστόσο, το ειδύλλιο ανάμεσα στην πριγκίπισσα και τον Αμερικανό ηθοποιό δεν είχε διάρκεια και όπως αναφέρει ο πρώην σωματοφύλακας, εκείνη την περίοδο το κύριο μέλημα της Νταϊάνας ήταν να συμπεριφέρεται με διακριτικότητα στην προσωπική της ζωή για να μη φέρει σε δύσκολη θέση τη βασίλισσα.


«Μετά τον χωρισμό της από τον Κάρολο η πριγκίπισσα είχε τουλάχιστον είκοσι εραστές. Της άρεσε η συντροφιά των αντρών και της άρεσε το "κυνήγι", να την κυνηγούν ή να κυνηγά άντρες, συχνά παντρεμένους», αποκαλύπτει ο Ντέιβις.