11 Αυγούστου 2017

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο της Τέιλορ Σουίφτ με dj τη στιγμή που την παρενοχλεί σεξουαλικά Πηγή: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο της Τέιλορ Σουίφτ με dj τη στιγμή που την παρενοχλεί σεξουαλικά | iefimerida.gr

Τέιλορ Σουίφτ. Η γυναίκα που σύμφωνα με το Forbes, κέρδισε τα περισσότερα χρήματα στη μουσική βιομηχανία το έτος 2016, βρίσκεται το διάστημα αυτό σε δικαστική διαμάχη με τον DJ David Mueller και απασχολεί την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η διάσημη τραγουδίστρια κατηγορεί τον DJ David Mueller, ότι το 2013, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από μια συναυλία, εκείνος έχωσε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία.

Εκείνος από την πλευρά του μήνυσε τη σταρ το 2015, ισχυριζόμενος ότι η κατηγορία της τον οδήγησε να χάσει τη δουλειά του. Ακολούθησε άλλη μια κατηγορία από την Σουίφτ που έκανε λόγο για επίθεση από τον DJ David Mueller και η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης με πρωταγωνιστές τις δύο αυτές προσωπικότητες της showbiz έλαβε χώρα την Πέμπτη στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Τι υποστήριξε η 27χρονη σήμερα τραγουδίστρια ενώπιον των δικαστών με βάση πληροφορίες από την Guardian και το ABC:

«Το χέρι του έμεινε κολλημένο πίσω μου καθώς απομακρυνόμουν από κοντά του. Με χούφτωσε, ξεκάθαρα. Με χούφτωσε για πολλή ώρα. Ηταν σοκαριστικό. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι παρόμοιο.»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια χρησιμοποίησε δεκάδες φορές τη λέξη κώλος «ass» μερικές φορές με σαρκαστικό τρόπο κιόλας. Εξηγώντας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας το λόγο για τον οποίο δεν αντέδρασε τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό δήλωσε, ότι προσπάθησε να απομακρυνθεί όσο πιο μακριά γινόταν από τον DJ David Mueller , αλλά δεν ήθελε να διακόψει την εκδήλωση και να απογοητεύσει όσους περίμεναν στην ουρά και συμπλήρωσε, ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί χωρίς να την ακούσουν διάφοροι άνθρωποι που στέκονταν κοντά της και πως το περιστατικό ήταν κάτι που δεν ήθελε να μαθευτεί.

Μάρτυρας στο περιστατικό αυτό του 2013 έχει υποστηρίξει πως ήταν ο σωματοφύλακας της Σουίφτ, Γκρεγκ Ντεντ, ο οποίος επιμένει ότι το είδε, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια η τραγουδίστρια στους δικαστές, αλλά προκάλεσε γέλια, όταν είπε ότι θα έπρεπε κάποιος να βρίσκεται από κάτω της για να δει με τα μάτια του τη χειρονομία, προσθέτοντας «και δεν είχαμε κάποιον σωματοφύλακα εκεί».


Η στάση της Σουίφτ ήταν πιο σοβαρή ως προς την απόλυση του DJ David Mueller, λέγοντας χαρακτηριστικά στους δικαστές, ότι κατηγορείται για ατυχή περιστατικά της ζωής του τα οποία είναι προϊόντα δικών του αποφάσεων και όχι δικών της.

Στην ερώτηση «Πιστεύετε, ότι ο Mueller έπαθε ότι του άξιζε;» που έκανε ο συνήγορος του Gabriel McFarland, η σταρ είπε:

«Δεν νιώθω τίποτα για τον Mueller. Δεν τον ξέρω. Νομίζω πως αυτό που έκανε ήταν ποταπό, τρομακτικό και σοκαριστικό.»

Ως προς τον ίδιο τον DJ David Mueller, εκείνος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι δεν έκανε καμία χειρονομία εναντίον της και ότι έχασε τη δουλειά του λόγω του ισχυρισμού της τραγουδίστριας.

Σχολιάζοντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε το TMZ, στην οποία λέγεται ότι απαθανατίστηκε η στιγμή της επίθεσης από τον DJ David Mueller, εκείνος είπε ότι είναι «περίεργη» και επιμένει ότι ακούμπησε την τραγουδίστρια στα πλευρά και όχι στα οπίσθια.

H επίμαχη φωτογραφία


Επίσης, ο DJ David Mueller είπε ότι δεν ζητά συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης αλλά θέλει να «καθαρίσει» το όνομα του και να σώσει την καριέρα του.

Ο συνήγορος του DJ David Mueller τόνισε, ότι το χέρι του πελάτη του «δεν βρίσκεται κάτω από τη φούστα της Σουίφτ και το ρούχο δεν είναι ανασηκωμένο καθ' οποιονδήποτε τρόπο» παρόλα αυτά η διάσημη τραγουδίστρια υποστήριξε σεξουαλική επίθεση.

apimages