13 Αυγούστου 2017

Άδωνις: Κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξεταστική για το Καμμένος Gate

Προειδοποιεί ότι τα τηλεφωνικά αρχεία θα σβήσουν τον Ιανουάριο 2018, στην συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου»

Αν αποδειχθεί ότι ο κ. Καμμένος συνομιλούσε πέραν του ισοβίτη και με τους υπόλοιπους, τότε ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξεταστική, αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με τον ρόλο της εισαγγελέως Τζίβα και του λιμενικού Χριστοφορίδη, στην υπόθεση Καμμένου - Γιαννουσάκη.

Από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Γεωργιάδης στον Γιώργο Ευθυμίου και την κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου», προκύπτει ότι «βλέπει» σύννεφα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από το σκάνδαλο Καμμένου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προειδοποιεί ότι αν η Δικαιοσύνη ολιγωρήσει, τον Ιανουάριο του 2018 σβήνονται τα τηλεφωνικά αρχεία.

Ωστόσο, επισημαίνει με νόημα ότι ακόμα και να παρέλθουν τα πειθαρχικά παραπτώματα για τους εμπλεκομένους, τα ποινικά παραμένουν για 15 χρόνια.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ρίχνει το γάντι και προς τον κ. Πολάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «alter ego του κ. Τσίπρα», ενώ με αφορμή το «σκανδαλάκι» του κ. Γαβρόγλου αναφέρει ότι ο τζόγος και η αναξιοκρατία αποτελούν φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ.

εφ. Ελευθερία του Τύπου