05 Αυγούστου 2017

Ο ακριβοπληρωμένος Νεϊμάρ δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα που θέλει -Ο ρόλος της οικογένειάς του [εικόνες] Πηγή: Ο ακριβοπληρωμένος Νεϊμάρ δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα που θέλει -Ο ρόλος της οικογένειάς του [εικόνες] | iefimerida.gr

Τι και αν και κάθε εβδομάδα θα βγάζει κάτι περισσότερο από 664.000 ευρώ, ο Νεϊμάρ, ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που πρόσφατα πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν ως η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών, δεν μπορεί να έχει δίπλα του τη γυναίκα που επιθυμεί.

Με έναν στόλο από αυτοκίνητα αξίας εκατομμυρίων ευρώ, με δικό του ιδιωτικό τζετ, και περιουσία σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους άντρες στον κόσμο.

Δυστυχώς για τον ίδιο όμως, η 21χρονη Μπρούνα Μαρκεζίν, μοντέλο και ηθοποιός, προφανώς δεν εντυπωσιάστηκε από όσα είχε να της προσφέρει ο ποδοσφαιριστής και έτσι τον εγκατέλειψε μετά πέντε χρόνια σχέσης, τον Ιούνιο που μας πέρασε και ενώ είχαν πάει για ρομαντικό σαφάρι στη Νότια Αφρική.

Όπως αναφέρουν μάλιστα φίλοι του Νεϊμάρ, ο ποδοσφαιριστής έχει καταρρακωθεί από τον χωρισμό τους και προσπαθεί να προχωρήσει με τη ζωή του. Από την άλλη, η Μπρούνα φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά. Το μοντέλο μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες και όσο ο Τύπος «τρελαινόταν» με την πανάκριβη μεταγραφή του πρώην συντρόφου της, ανέβαζε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από τις διακοπές της.


Όπως σχολιάζει πάντως, η Daily Mail, η 21χρονη καλλονή, στο Instagram της συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς τον πρώην σύντροφό της, σε αντίθεση με τον δεύτερο που αναρτούσε διαρκώς κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, το γυαλί στη σχέση του ράγισε στο τελευταίο ταξίδι τους στη Νότια Αφρική, όπου τους ακολούθησαν αρκετά μέλη της οικογένειας του Νεϊμάρ ανάμεσα στους οποίους και η αδερφή του με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ στενούς δεσμούς.

Η ρομαντική απόδραση τελικά κατέληξε σε τραγωδία. «Σε κάποιο σημείο ο Νεϊμάρ ήρθε αντιμέτωπος με την Μπρούνα, ρωτώντας της αν ήθελε ή όχι να είναι στη ζωή το. Ούτως ή άλλως εδώ και καιρό μιλούσε για αυτή σαν να ήταν η γυναίκα του στα κοινωνικά δίκτυα. Η Μπρούνα θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για εκείνη να σκεφτεί να παντρευτεί καθώς η καριέρα της μόλις ξεκίνησε. Όταν ο Νεϊμάρ άκουσε την αρνητική απάντηση, ντράπηκε, και αυτό ήταν το τέλος», είπε φίλος του ζευγαριού.

Πάντως, φίλοι τους εξηγούν ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε και η στενή σχέση που έχει ο Νεϊμάρ με την οικογένειά του, δηλαδή την αδερφή του και την μητέρα του για τις οποίες έχει χτυπήσει τατουάζ, και τον πατέρα του που είναι ο μάνατζερ του και χωρίς τη συμβουλή του οποίου δεν κάνει τίποτα.

Από την άλλη, σημειώνουν επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην όμορφη Μπρούνα, κάτι που σκεφτόταν και στο παρελθόν, αλλά τον είχε αποτρέψει τελικά μέλος της οικογένειάς του.

Τελικά, η σχέση τους διαλύθηκε και το όνειρο του ποδοσφαιριστή να γίνουν με την Μπρούνα οι νέοι Μπέκαμ δεν τελεσφόρησε.