08 Αυγούστου 2017

Η Ριάνα με μικροσκοπικό μπικίνι σε παρέλαση στα Μπαρμπάντος -Με στρας και φτερά [εικόνες] Πηγή: Η Ριάνα με μικροσκοπικό μπικίνι σε παρέλαση στα Μπαρμπάντος -Με στρας και φτερά [εικόνες] | iefimerida.gr

Άκρως εξωτική και εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ριάνα στην πατρίδα της, τα νησιά Μπαρμπάντος, όπου για ακόμη μία φορά πήρε μέρος στην παρέλαση που γίνεται κάθε χρόνο.

Έχοντας τιρκουάζ μαλλιά και μία στολή από πολύχρωμα στρας και πολύτιμους λίθους, η Ριάνα άφησε για ακόμη μία φορά λίγα στην φαντασία, μιας και η στολή ίσα ίσα που έκρυβε τα απαραίτητα.

Με τους φαν της να σχολιάζουν τις στολές (και το σωματότυπό) της από τις εμφανίσεις της στην ίδια παρέλαση τα τελευταία τρία χρόνια, πολλοί έσπευσαν να αναφέρουν πως η Ριάνα είναι πιο όμορφη από ποτέ, ενώ άλλοι είχαν αντίθετη άποψη.
Πάντως η Ριάνα φάνηκε να το χάρηκε με την καρδιά της, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια δεν δίστασε να ανέβει στο άρμα και να χορέψει σε τρελούς ρυθμούς, έχοντας πέρα από την στολή με τα στρας ενσωματωμένα πολύχρωμα φτερά και πούπουλα.