02 Αυγούστου 2017

Χαμός στο twitter! Πάνω στον καυγά με τον Άδωνι ο Μητσάρας κατηγόρησε τον Πύρρο Δήμα για ντόπινγκ

Με αφορμή τη δήλωση του πρώην Ολυμπιονίκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έδιωξε από τη χώρα

Έντονο διαδικτυακό καυγά είχαν ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αφορμή ήταν η τη δήλωση του Πύρρου Δήμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έδιωξε από τη χώρα, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει: «Ο Πύρρος Δήμας θα μείνει στις ΗΠΑ ως το 2028, επειδή "τον έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ"! Βρήκε μια καλύτερη δουλειά η κάνει πολιτικές προβλέψεις 10ετίας;».


«Ένας Ολυμπιονίκης κάνει μία σοβαρή καταγγελία για το πώς κόψατε τα χρήματα από μία Ομοσπονδία για πολιτικούς λόγους και εσύ κάνεις πλακίτσα;» απάντησε σε αυστηρό ύφος ο κ. Γεωργιάδης.

«Τα ολυμπιακά μετάλλια στην άρση βαρών σταμάτησαν εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς συνδέθηκαν με ντόπινγκ. Διεθνής μάστιγα. Φτάνει η υποκρισία!» είπε εκ νέου ο κ. Παπαδημούλης, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά με τη σειρά του: «Κατηγορείς τον Πύρρο Δήμα ότι κακώς πήρε τα μετάλλια του και ότι δηλαδή πρέπει να του αφαιρεθούν λόγω ντόπινγκ αν κατάλαβα καλά;».

Μπορεί ο καυγάς των δύο πολιτικών σταμάτησε εκεί, ωστόσο ανέλαβαν οι χρήστες του twitter, οι οποίοι κυριολεκτικά βομβάρδισαν τον κ. Παπαδημούλη με επιθετικά (κάποια ιδιαίτερα υβριστικά) μηνύματα για το σχόλιο περί ντόπινγκ.

Δείτε μερικά εξ αυτών:


star.gr