Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ! Κουίκ: Θα ξαναφέρουμε την τροπολογία και θα την ψηφίσουμε... για να προστατέψουμε τη Θράκη[Εν τω μεταξύ είναι τόσο άσχετος που μιλάει για "Συμβούλιο της Ευρώπης" (το οποίο είναι όργανο του κ@λου) και όχι για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο οποίο προσέφυγαν και δικαιώθηκαν οι πράκτορες των Τούρκων στη Θράκη]

«Η τροπολογία θα εισαχθεί ξανά και θα λαμβάνει υπόψη τις θέσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης, και θα προστατεύει ταυτόχρονα τα συμφέροντα της Θράκης, έναντι εκείνων που δεν σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάννης και την εκεί ύπαρξη θρησκευτικής και όχι εθνικής μειονότητας» αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ αναφορικά με την επίμαχη τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης, με την οποία διαφώνησαν οι ΑΝΕΛ και αναγκάστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, να την αποσύρει.


Ο υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «το υπουργείο Εξωτερικών είναι σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τους νομικούς συμβούλους του υπουργού κ. Κοντονή».

Ακόμη, σημειώνει πως «οι ανησυχούντες της γραφικής αντιπολίτευσης να είναι βέβαιοι ότι η δεδηλωμένη της κυβέρνησης είναι ακλόνητη και η ενδοκυβερνητική συνοχή απόλυτα αρραγής σε σχέση με την κινούμενη άμμο στο εσωτερικό και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ουραγού της, που ψάχνει ηλεκτρονικό αρχηγό».

Παράλληλα, ο κ. Κουίκ επικρίνει την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας πως «ο αμοραλισμός και η ανικανότητα αντιπολίτευσης εκ μέρους της ΝΔ, όπως έχει καταντήσει στα χέρια της ηγετικής της ομάδας, δημιουργεί ένα πρωτοφανές φαινόμενο για τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας.

Και προσθέτει: «Ένα κόμμα, και μάλιστα αυτό που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να μην υπερασπίζεται τις θέσεις του, αλλά να τις βανδαλίζει με μια καινοφανή αντίστροφη ισοπεδωτική λογική».

Βέβαια, υπογραμμίζει, «αυτό το πρόβλημα της σημερινής Νέας Δημοκρατίας δεν μας αφορά. Μπορεί να είναι και για γέλια, μπορεί να είναι και για κλάματα.  Η παράστασή της συνεχίζεται».

Καταληκτικά, ο κ. Κουίκ σχολιάζει πως «τελικά χθες, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ακόμα δείγμα ότι σέρνεται πλέον από τη μύτη από τους ΑΝΕΛ. Είμαστε ο εφιάλτης τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου