16 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις για την αποκάλυψή μας: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου "Αγία Ζώνη ΙΙ"

Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην πανικόβλητη απάντησή του δεν λέει τίποτα πέρα από ύβρεις προς τον Άδωνι που αναφέρθηκε στην αποκάλυψή μας για την εμφανή προσπάθεια Βαξεβάνη να εξαφανίσει από την εταιρία τον ουσιαστικό διαχειριστή του πλοίου επειδή τυγχάνει να είναι χοντροΣΥΡΙΖΑίος, αφού εκπομπή στην ERTopen δεν παίρνει όποιος κι όποιος. Όταν ο "διαχειριστής" του πλοίου είναι τέτοιος ΣΥΡΙΖΑίος και μαθαίνεις ότι το πλοίο έπλεε με προσωρινή άδεια ναυσιπλοΐας που είχε δώσειο Υπ. Κουρουμπλής, δεν θέλει και πολύ να συνδέσεις τα κομμάτια του παζλ...
πόσο μάλλον όταν βλέπεις τον Βαξεβάνη να προσπαθεί χοντροειδώς να κρύψει τον εν λόγω τύπο... Η απορία είναι γιατί τον προστατεύουν!

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη ρύπανση του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγιά Ζώνη ΙΙ».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος συμμετείχε σε «debate» με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση, τονίζοντας ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

«Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας» είπε. «Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα, όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει διαρροή . Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε, αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο κ Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Έσκασε η βόμβα του κ. Γεωργιάδη αλλά δεν μας σκότωσε» απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας, ενώ επεσήμανε ότι το πρώτο σκάφος του λιμενικού έφτασε στο σημείο ένα τέταρτο μετά το σήμα SOS που εξέπεμψε το πλοίο.

«Δεν έχουμε κανένα λόγο. Εγώ το όνομά μου δεν θα το χρεώσω με τέτοια πράγματα», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Επίσης, είπε πως έχει υπόνοιες για το τι προκάλεσε το ναυάγιο τις οποίες έχει διαμηνύσει στον εισαγγελέα και στο πρωθυπουργό, προσθέτοντας πως διεξάγεται έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για να βρεθούν τα αίτια.


enikos.gr

Σφοδρότατη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη απο τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

"Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό. Σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ. Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης".