18 Οκτωβρίου 2017

ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Η γόβα της Μπέτυς κάνεις 590€... το φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια κάνει 79€ [εικόνες]

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε την πολυθρύλητη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ συνάπτοντας συμφωνίες δισεκατομμυρίων για εξοπλιστικά, με αντάλλαγμα μια υποσχετική για αμερικανικές επενδύσεις και τη στήριξη του Αμερικανού προέδρου για το χρέος, η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα, έκανε τη δική της ξενάγηση στην οικία του Αμερικανού αντιπροέδρου.

Την κυρία Μπαζιάνα υποδέχθηκε η σύζυγος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάρεν Πενς, καθώς η Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, απουσίαζε εκτός Ουάσινγκτον και έτσι δεν μπορούσε να την υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα ξεναγήθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και της γυναίκας του, ενημερώθηκε για την ιστορία του, υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και απόλαυσε τον καφέ και τη συζήτηση με την κυρία Πενς σε έναν από τους λευκούς καναπέδες του σπιτιού με φόντο τον υπέροχο κήπο.



Η κυρία Μπαζιάνα, η οποία λόγω του προγράμματος της Πρώτης Κυρίας απέφυγε τη σύγκριση με τη Μελάνια Τραμπ, έκανε μια από τις πιο σικάτες εμφανίσεις της. Φάνηκε δε ότι είχε προσέξει το λουκ της για αυτή την τόσο σημαντική επίσκεψη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Επέλεξε ένα κομψό κλασικό τουίντ ταγέρ ως το γόνατο, με κομψό σοκάκι που την κολάκευε ιδιαιτέρως, ένα μαύρο ζωνάκι που τόνιζε τη μέση της και εκπληκτικές γόβες. Κλασικές δίχρωμες ψηλές, αλλά με μια μοντέρνα αίσθηση, αφού ήταν από δέρμα και PVC, θυμίζοντας τις περίφημες Chanel two tone, χωρίς όμως να φέρουν και την υπογραφή του διάσημου γαλλικού οίκου. Οι γόβες της κυρίας Μπαζιάνα έφεραν την υπογραφή Gianvito Rossi. Η αξία τους, όπως πληροφορούμαστε από το site του brand, στα 590 ευρώ.




Ο Gianvito Rossi, του οποίου την υπογραφή φέρει το παπούτσι της συντρόφου του πρωθυπουργού, είναι γιος του περίφημου Ιταλού σχεδιαστή παπουτσιών Sergio Rossi. Ο Gianvito Rossi, αφού εργάστηκε παρέα με τον πατέρα του, το 2006 δημιούργησε το δικό του brand παπουτσιών πηγαίνοντας την οικογενειακή παράδοση ένα βήμα παραπέρα.

Οι δημιουργίες του χαρακτηρίζονται θηλυκές και γοητευτικές, προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας απλά μια ματιά στο site του εν λόγω brand. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των παπουτσιών του Gianvito Rossi είναι ότι σχεδιάζονται πάντα με σκοπό να επιμηκύνουν τα πόδια και να ελαχιστοποιούν τον πόνο.



ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ
iefimerida.gr

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα Ζara που κοστίζει μόλις 78 ευρώ
Στυλάτη, φινετσάτη και πανέμορφη η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια ξέρει να ντύνεται και μάλιστα οικονομικά.

Θαυμασμό προκαλεί η όμορφη Λετίθια της Ισπανίας σε κάθε της εμφάνιση με τη λεπτή της σιλουέτα και τις στυλιστικές της επιλογές, οι οποίες είναι πολύ πιο απλές από αυτές που φαντάζεται ίσως κανείς για μια βασίλισσα.

Μάλιστα θεωρείται μαζί με την Δούκισσα του Κέιπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, μία από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες στον κόσμο.

Για άλλη μια φορά η όμορφη Λετίθια της Ισπανίας κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς στην τελευταία εμφάνισή της στη Μαδίτη επέλεξε να φορέσει ένα σιφόν midi φόρεμα των Zara σε πράσινη απόχρωση με ροζ και κόκκινα λουλούδια.

Σε συνδυασμό με σουέντ μπορντό γόβες και διακριτικά σκουλαρίκια, το φλοράλ φόρεμά της που κοστίζει μόλις 78 ευρώ έδειχνε τέλειο επάνω της.

Και το καλύτερο είναι πως το φόρεμα είναι ακόμα διαθέσιμο για όποια θέλει να το αποκτήσει!



Οπως ήταν αναμενόμενο η όμορφη Λετίθια κέρδισε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων με το διαχρονικό και κομψό της στυλ.

Σημειώνουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που επιλέγει να φορέσει κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ από την συλλογή των Zara.


Αλλωστε αν δεν φορέσει Zara η βασίλισσα Λετίθια για να τιμήσει τον παγκόσμιο κολοσσό των ρούχων της πατρίδας της, ποιά θα το κάνει;

Με αυτό τον τρόπο όμως απέδειξε ότι η φινέτσα και το κομψό στυλ έρχεται σε κάθε τιμή και το σημαντικό είναι πως το φόρεμα της όμορφης Λετίθια δεν έχει ακόμη εξαντληθεί.

Αρα προλαβαίνετε!