15 Οκτωβρίου 2017

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ! Μηνύσεις και αγωγές ετοιμάζουν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη

Οι εξελίξεις στο θρίλερ της υπόθεσης του τροχαίου που στοίχισε το θάνατο στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη είναι καταιγιστικές. Η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη αναμένεται να κινηθούν δικαστικά, ειδικά μετά από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα.

Η οικογένεια του τραγουδιστή υποστήριζε ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε ενώ στο τιμόνι βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου και όχι εκείνος.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οδηγός ήταν το Παντελής Παντελίδης και έβαλε στο αρχείο την υπόθεση και την μήνυση της υπόθεσης.

Αυτό έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση μιας και τόσο η Μίνα Αρναούτη όσο και η Φρόσω Κυριάκου θα κινηθούν νομικά.

Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο. Και αυτό γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Έτσι, στην συνέχεια να μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη. Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο… Τον καιρό, δηλαδή που η ίδια παλεύει σε αίθουσες χειρουργείων.

Μάλιστα, η Μίνα Αρναούτη το ανακοίνωσε και μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook. «Μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων, ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση…

Βλέπετε οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους… Ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια…. Δεν είμαι και ο Ιησούς» έγραψε.

Πηγή Εφημερίδα Έθνος