23 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΩΜΕΝΗ; Αυγενάκης: Γιαλαντζί λαϊκιστής ο Σαμαράς

Διαβάστε τη διάψευσή του Λ. Αυγενάκη εδώ

[Είναι βαλτωμένη στο 30% γιατί αντί να προβάλουν το έργο της προηγούμενης κυβέρνησής τους, που επιβεβαίωσε η ΕΛΣΤΑΤ αυξάνοντας την ανάπτυξη αλλά και το πλεόνασμα του 2014, αυτοί ασχολούνται με τα απωθημένα τους... κι εντάξει ο Αυγενάκης τον έχει πει και προδότη το 2012 αλλά ρε φίλε ΈΛΕΟΣ! Είσαι γραμματέας ΟΛΟΥ του κόμματος... δεν είσαι πια γραμματέας της Ντόρας ή του κόμματος του 1%]

Μια απίστευτη δήλωση για Γραμματές κόμματος έκανε ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκηςσε συνέντευξή του στην εκπομπή της "ΚΡΗΤΗ TV", «Αντιθέσεις» και τον Γιώργο Σαχίνη.

Αναφερόμενος στις εκλογές του 2015 που έφεραν για πρώτη φορά την Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας, ο Λευτέρης Αυγενάκης...
μίλησε για όλους και για όλα. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η τοποθέτησή του για τον Αντώνη Σαμαρά, προσάπτοντάς του έναν βαρύ χαρακτηρισμό για την πολιτική που ακολούθησε την κρίσιμη εκείνη περίοδο. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ξέρετε τι έκανε ο κόσμος τότε; Μεταξύ του "γιαλαντζί" και του γνήσιου λαϊκιστή, τι έκανε; Επέλεξε το γνησιότατο λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα».

Στο ερώτημα του Γιώργου Σαχίνη «δηλαδή, ο κ. Σαμαράς είναι ο "γιαλαντζί λαϊκιστής";», η απάντηση του βουλευτή ήταν: «Την περίοδο εκείνη έκανε μια στροφή ολόκληρη η κυβέρνηση Σαμαρά στο λαϊκισμό και στα ευχάριστα. Ή προσπάθεια να δείξει ευχάριστα. Κι όμως ο κόσμος γύρισε την πλάτη. Διότι είχε ήδη πιπιλιστεί το μυαλό του. Είχε κυριαρχήσει το εύκολο, το γρήγορο, το ψέμα δηλαδή, που είχε προσφέρει με μεγάλη άνεση ο Αλέξης Τσίπρας».




http://mobile.neakriti.gr/fullarticle.php?docid=144788787