29 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο-σοκ: Η δραματική στιγμή που εκτελεστές πυροβολούν 20 φορές έναν άντρα

Ένας άντρας, με εμφανή τα σημάδια του πανικού, τρέχει σε ένα σοκάκι, αναζητώντας διέξοδο... Καταφέρνει να φτάσει στην πόρτατου σπιτιού του και να μπει μέσα. Αμέσως μετά, εμφανίζονται τέσσερις οπλισμένοι άντρες με κράνη. Σταματούν στο ίδιο σημείο. Ο ένας κατεβαίνει από μία μηχανή και στοχεύει με όπλο τον άνθρωπο που έτρεχε να ξεφύγει...

Κάμερα ασφαλείας ενός στενού δρόμου στο Δελχί της Ινδίας, κατέγραψε τη στιγμή που τρεις εκτελεστές κυνηγούν ένα άντρα και τον σκοτώνουν εν ψυχρώ, αδειάζοντας πάνω του τουλάχιστον 20 σφαίρες.

Η εκτέλεση του άντρα γίνεται μπροστά στα μάτια των περαστικών, οι οποίοι δείχνουν αμήχανοι και προσπαθούν, δίχως να δώσουν το... στίγμα τους, να απομακρυνθούν.
Το βίαιο αυτό περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία, προκειμένου να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τους δράστες.

Το θύμα ήταν 45 ετών και το όνομά του ήταν Βατζίμ. Ένας τέταρτος άντρας με λευκό μπλουζάκι και κράνος, πυροβολεί επίσης εναντίον του θύματος.

Λίγα λεπτά μετά, ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα από σφαίρες, ωστόσο ήταν πλέον αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ινδικής αστυνομίας, ο Βατζίντ είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν την επόμενη ημέρα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την εκτέλεση (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...)...