21 Νοεμβρίου 2017

Μπιλ Κλίντον: Τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις ενώ πετούσε με το Air F... One

Τέσσερις γυναίκες ετοιμάζονται να υποβάλουν αγωγή σε βάρος του - Οι επιθέσεις έγιναν την περίοδο που συνεργαζόταν με δισεκατομμυριούχο που είχε αυτό το «πιπεράτο» παρατσούκλι για το ιδιωτικό του τζετ

Αντιμέτωπος με νέες αποκαλύψεις για το... αμαρτωλό παρελθόν του βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον καθώς τέσσερις γυναίκες φέρονται να έχουν καταθέσει αγωγές σε βάρος του κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση την περίοδο μετά την αποχώρησή του από το Λευκό Οίκο.

Η ιστορία ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν ο Κλίντον προσελήφθη από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ρον Μπαρκλ για να εργαστεί στις επιχειρήσεις του. Για να βοηθήσει τον Μπαρκλ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε ταξίδια με το ιδιωτικό αεροσκάφος του εκατομμυριούχου στο οποίο επέβαιναν όμορφες γυναίκες και είχε το χαρακτηριστικό παρατσούκλι Air F... One.

Οι τέσσερις γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή ήταν τότε χαμηλόβαθμες υπάλληλοι στις εταιρείες του Μπαρκλ και υποστηρίζουν σήμερα ότι ο Κλίντον τους επιτέθηκε σεξουαλικά.
Οι δικηγόροι τους, μάλιστα, έχουν ενημερώσει τον Κλίντον ότι ετοιμάζονται να υποβάλουν αγωγές εκατομμυρίων με δικηγόρο του πρώην προέδρου να επιβεβαιώνει την επαφή.

Το αεροσκάφος του Μπαρκλ με το παρατσούκλι Air F... One


Σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι συζητήσεις αυτές οι τέσσερις γυναίκες εμφανίζονται έτοιμες να προχωρήσουν σε δημοσιοποίηση των κατηγοριών τους με συνέντευξη τύπου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η υπόθεση είναι σε γνώση της Χίλαρι Κλίντον που είναι εξοργισμένη με τη νέα... σκανδαλιά του συζύγου της καθώς γνωρίζει ότι θα αναβιώσει η συζήτηση για την απόφαση των Δημοκρατικών να υπερασπιστούν στο παρελθόν τον άτακτο Μπιλ.

Ο Κλίντον στο τέλος της δεκαετίας του '90 υποχρεώθηκε να πληρώσει το ποσό των 850.000 δολαρίων προκειμένου να έρθει σε συμβιβασμό με την Πόλα Τζόουνς, μια υπάλληλο της πολιτείας του Αρκάνσας, στην οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν κυβερνήτης, που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση.

Η Πόλα Τζόουνς


Το σημαντικότερο σκάνδαλο, πάντως, που ταλαιπώρησε τον Μπιλ Κλίντον ήταν αυτό με τη Μόνικα Λεβίνσκι και τον διάσημο λεκέ που άφησε στο φόρεμά της ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ όταν εκείνη ήταν ασκούμενη. Ήταν Ιούλιος του 1998 όταν η Λεβίνσκι ομολόγησε στη Δικαιοσύνη ότι είχε εν μέρει σεξουαλικές σχέσεις με τον Πλανητάρχη και παρέδωσε ως πειστήριο του εγκλήματος το περίφημο μπλε φόρεμα GAP με τον ακόμα πιο περίφημο λεκέ. Εκείνο το θερμό Αύγουστο ο Κλίντον έπαψε να αρνείται τα πάντα και ομολόγησε πως όντως είχε επαφές με τη Λεβίνσκι που περιορίζονταν στο στοματικό έρωτα και τις περιπτύξεις.

Αξιωματούχος των Δημοκρατικών δηλώνει πάντως ότι «ο Μπιλ είναι αγχωμένος στην προοπτική να χρειαστεί να καταθέσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του για μια νέα κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης από τον ίδιο. Γι' αυτό ελπίζει ότι η νομική του ομάδα θα μπορέσει με έναν τρόπο να σταματήσει τις τέσσερις γυναίκες πριν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία του».

Μπιλ Κλίντον και Μόνικα Λεβίνσκι